Аферите, които в момента излизат наяве, са кошмарни, а прокуратурата

...
Аферите, които в момента излизат наяве, са кошмарни, а прокуратурата
Коментари Харесай

Александър Симов: Левицата е битката за социално-икономическите права, за по-високи доходи и битката с бедността


" Аферите, които сега излизат нескрито, са кошмарни, а прокуратурата е като огромна черна дупка. Големият проблем на страната се назовава Иван Гешев. Как шефът на Правителствена болница, който живее в дворец за 4 млн. евро и някои служители има подобен стандарт на живот? Тези хора живеят в своята паралелна страна необезпокоявани. Ние се борим за огромна смяна тъкмо поради тези неща. На изборите на 11-ти юли или ще си затворим очите или ще създадем страна, която ще търси отговорност от такива хора. Зад Българска социалистическа партия стоят хора, отдадени на борбата против това статуквото. Свидетели сме каква медийна мръсотия се изля върху нас, тъй като отказахме да се впишем в присъдружни партии край ГЕРБ. Без поддръжката на Българска социалистическа партия никой не може да направи парламент ", праволинеен бе в коментара си във връзка с днешните политически действителности по БСТВ в предаването „ Лява политика “ Александър Симов – лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в област Враца.

На въпроса дали подозира, че зад тези новосъздадени партии желае да ръководи някой различен, Симов уточни: " Иска ми се да не е по този начин, само че съмненията ми стават все по-силни. Те не демонстрират предпочитание за смяна, в случай че го желаеха щяха да създадат опит за сформиране на работещо държавно управление. Българска социалистическа партия е единствената партията, всичко останало са краткотрайни проектчета, в името на съответни цели. Опитах се да прегледам част от концепциите на Има Такъв Народ, подобен буламач от разнопосочни хрумвания рядко съм срещал. Разговор сред партиите значи те да показват съответни хрумвания, с цел да можем ние да преценим какво и по какъв начин може да подкрепим. Докато се отдават на самовглъбено безмълвие няма по какъв начин да има смяна в България и по тази причина съм обезпокоен от държанието на Има Такъв Народ. Започвам да считам, че партията е телевизионно привидение, само че не и действителна политическа партия “.

" Съвременните неолиберални капиталисти към този момент нямат чувство за страна и национална еднаквост, нямат чувство за принадлежност. Ние сме българската левица, Българска социалистическа партия - българската страна е доста значима като деен асистент, когато приказваме за борбата за смяна на модела и трансформацията на тази система, не приказваме за страната на Бойко Борисов. Не одобрявам концепцията за демократична левица, има всевъзможни фейсбук разбирачи, на които Българска социалистическа партия все им е отговорна, тъй като в техните очи е немодерна. Защо не е прогресивна? Защото " нямала позиция в отбрана на гей-парада ". Никой същински социалист в България не съм чул да каже: " Давайте да отидем да тормозим другите ". Истинският смисъл на левицата е борбата за социално-икономическите права, за по-високи приходи и борбата с бедността. Има мигове, в които всички като един железен пестник се сплотяват против Българска социалистическа партия, тъй като ние сме единствената партия с действителна обществена база, тя не може да бъде заличена. Българска социалистическа партия предлага друга визия за страната. "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР