Адвокатка на намиращия се в наказателна колония , който се

...
Адвокатка на намиращия се в наказателна колония , който се
Коментари Харесай

Какво е здравословното състояние на Алексей Навални?

Адвокатка на намиращия се в наказателна колония, който се оплакваше от съществени болки в гърба и крайници, съобщи, че лекарите са му разкрили двойна херния, съобщи Асошиейтед прес. Олга Михайлова съобщи пред самостоятелната телевизия " Дожд " през днешния ден, че Навални е почнал да губи чувствителността и на ръцете си, написа.
Опозиционерът разгласи гладна стачка предходната седмица, с цел да стачкува против, по думите му, незадоволителните здравни грижи, които се поставят за него. Вчера водачът на подкрепящия Навални Алианс на лекарските синдикати беше арестуван от полицията при опит да влезе в пандиза, където е опозиционерът, и да приказва с локалните лекари, предава Българска телеграфна агенция. Днес адвокатката на Навални не посочи къде са локализирани херниите на опозиционера, само че съобщи, че едната от тях е сложна за лекуване и че невролог, с който се е съветвала организацията на Навални, е споделил, че предписаното му лекуване в пандиза е неефективно.
 Прехвърлиха Навални в болница, изследват го за ковид Прехвърлиха Навални в болница, изследват го за ковид
Руският опозиционер Алексей Навални, който е в пандиза, е трансфериран в болнично поделение, с цел да бъде лекуван от респираторно заболяван...
Друг юрист на Навални - Вадим Кобзев, обаче съобщи пред Интерфакс, че опозиционерът има две дискови хернии и протрузия на гръбначния дирек и също сподели, че той е почнал да губи чувствата в ръцете си. В пост в Инстаграм в понеделник Навални сподели, че трима от 15-те души, с които е настанен в едно помещение, са с туберкулоза, която е заразна. Той сподели, че има мощна кашлица и температура 38,1 градуса. Същия ден държавната работа за пандизите сподели, че Навални е бил трансфериран в болничното заведение на пандиза след обзор, посочил, че той има признаци на респираторно заболяване, включително и висока температура. Днес адвокатката на Навални сподели, че температурата му е спаднала, само че че той продължава да кашля и организмът му е отслабен от гладната стачка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР