Адвокатите на действащия президент Доналд ще продължат да оспорват изборните

...
Адвокатите на действащия президент Доналд ще продължат да оспорват изборните
Коментари Харесай

Върховният съд отхвърли жалбата на Тръмп да блокира изборите в Пенсилвания, но той продължава да оспорва

Адвокатите на настоящия президент Доналд ще продължат да оспорват изборните резултати макар крайния период във вторник , се споделя в изказването на предизборния му щаб, написа БГНЕС. " Докато медиите обезверено желаят да разгласят, че битката е завършила, ние ще продължим да пазиме целостта на изборите, преди гласовете да бъдат преброени почтено и тъкмо ", обявиха адвокати в изказване на уеб страницата на акцията на Тръмп.
Съгласно федералния закон, Конгресът не може да пренебрегва гласовете на електоралите, номинирани от щат шест или повече дни преди общия избирателен избор. В Съединени американски щати изборите са на два стадия. Избирателите първо гласоподават за вота на електоралите във всеки щат, като всички гласове от щата отиват за спечелилия на националния избор. Във втората фаза електоралите гласоподават за президента. Тази година изборният избор ще се организира до 14 декември.
 Тръмп плаши с несъгласие бюджета на Пентагона Тръмп плаши с несъгласие бюджета на Пентагона
Американският президент Доналд Тръмп заплаши през днешния ден да наложи несъгласие върху законопроекта за бюджета на Пентагона, откакто Камарата на пре...
Междувременно, Върховният съд на Съединени американски щати нанесе последния удар върху опитите на Доналд Тръмп да анулира президентските избори, като отхвърли жалбата му да блокира верификацията на изборните резултати в Пенсилвания . Най-висшият съд в страната, който включва трима съдии, назначени от Тръмп, не изясни решението си, което е първото след изборите, откогато републиканският президент стартира да оспорва загубата си от демократа Джо Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР