Адвокатите ѝ щели да поискат заличаването и от списъка на

...
Адвокатите ѝ щели да поискат заличаването и от списъка на
Коментари Харесай

След поредица от жалби Интерпол може и да свали от издирване с червена бюлетина криптокралицата Ружа Игнатова

Адвокатите ѝ щели да изискат заличаването и от листата на ФБР

Станалата известна като криптокралица Ружа Игнатова може и да бъде свалена от листата с лица, търсени с алена бюлетина от Интерпол, научи “24 часа ”.

Новината беше доказана от българската адвокатска адвокатска фирма, която била наета преди години от бизнесдамата, с цел да съставлява нейните ползи. Оттам обясниха, че производството за изваждането на Ружа Игнатова от листата на търсените било сполучливо финализирано след поредност от тъжби.

Проверка в неделя обаче сподели, че името и фотографията на криптокралицата към момента са измежду дирените с алена бюлетина. Това не е изненада, тъй като за свалянето им се изисква софтуерно време. Така че по кое време действително Ружа Игнатова няма да участва на страницата на Интерпол, още не е доста ясно.

От адвокатската адвокатска фирма дадоха обещание в понеделник да дадат повече детайлности за процедурата, както и къде се е водило производството. Както е известно централата на Интерпол е във френския град Лион. До момента не е ясно дали там са изпращани жалбите и какъв брой са били те. Както не са известни причините на нейните бранители и претекстовете на Интерпол. Важно е да се знае, че не всички търсени с алена бюлетина се виждат на наличната за жители страница в интернет.

Любопитна детайлност е, че Ружа Игнатова е

подадена за

търсене от

Германия

Това е по този начин, тъй като следствието против нея се води от прокуратурата в немския град Билефелд.

То е за излъга с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаването и разпространяването на виртуална валута OneCoin. Ружа Игнатова се търси още от Европол и ФБР.

От българската адвокатска адвокатска фирма прибавиха, че “в момента работят и по свалянето ѝ от бюлетина на ФБР ”.

Българката, израснала в Германия, е включена в десетте най-издирвани лица от федералното бюро. На 25 май тази година оттова оповестиха, че премията за информация, водеща непосредствено до ареста на 10 най-издирвани бегълци, се усилва от до 100 000 на до 250 000 $. В някои случаи евентуалната сума можело да бъде даже и по-висока.

От ФБР отхвърлят тезата, която застъпват някои анализатори, че Ружа Игнатова може да е мъртва. 6 години обаче никой не е виждал 43-годишната българка с немско поданство.

Тя е в

неопределеност от

25 октомври

2017 година

Неин охранител разказал по-късно пред околните ѝ, че на тази дата кацнали със аероплан в Атина. На летището я чакали няколко мъже, говорещи на съветски език.

Ружа се качила в колата им единствено с чантата си в ръка и без спомагателен багаж. Съдбата ѝ по-късно е изцяло незнайна.

Нейната криптовалута OneCoin се

счита за една от

най-големите

излъга в тази

сфера,

като ФБР прави оценка вредите на 4 милиарда $. Тя е упрекната и за пране на набраните милиарди. Само във Англия съгласно оценки на Би Би Си вложители са потънали със 100 млн. английски лири, което е 113,8 млн. евро.

През последните две- три години клюки “пращаха ” Ружа Игнатова в Гърция, Дубай, Тайланд и други туристически дестинации. Имаше и изявления, че се укрива на яхта в Средиземно море, а външността ѝ била изцяло изменена след поредност от пластични интервенции. През август предходната година измежду сигнал в Гърция беше извършена огромна интервенция, която не докара до резултат.

Името на криптокралицата стартира да се появява обществено през 2016 година Съмненията, че OneCoin е машинация, се удостоверяват след следствия в няколко страни и арести по целия свят на хора, забъркани с мултилевъл схемата, промотирана от Ружа Игнатова.

Адвокатите ѝ щели да изискат заличаването и от листата на ФБР

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg