Адвокатът на Диего Коста заяви, че ще предприеме всички възможни

...
Адвокатът на Диего Коста заяви, че ще предприеме всички възможни
Коментари Харесай

Диего Коста започна да заплашва Челси

Адвокатът на Диего Коста съобщи, че ще предприеме всички вероятни легални дейности против Челси поради отношението на футболния клуб към неговия клиент. Рикардо Кардосо, каквото е името на юриста, разкри, че сигурно нападателят няма да играе повече за лондончани, до момента в който Антонио Конте работи на "Стамфорд Бридж ". Коста ще подаде трансферна молба, с цел да позволи по-скоро своето бъдеще.

"Ще използваме всички правни механизми, с цел да потърсим отговорност от Челси за тяхното държание и да създадем допустимо напускането на Диего Коста. Той ще подаде публична молба за трансфер. Когато беше с испанския народен тим през юни, той на процедура бе уволнен от Челси посредством SMS от Антонио Конте... Начинът, по който бе направено това, и фактът, че всичко закупи гласност демонстрира незаслужено отношение и липса на почитание към играча. "

"Поведението на Антонио Конте е неприемливо. От Челси не се единствено не се намесиха, само че и възобновиха договора на Конте, демонстрирайки по този метод, че са съгласни с метода, по който Коста бе отхвърлен. Това дискриминационно държание прави невероятно завръщането на Диего Коста в Челси, до момента в който Антонио Конте е в този клуб. В този миг той не желае да играе за различен клуб, с изключение на за Атлетико Мадрид ", разяснява Рикардо Кардосо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР