Адвокатът му Ива Борисова заяви, че прокуратурата не е направила

...
Адвокатът му Ива Борисова заяви, че прокуратурата не е направила
Коментари Харесай

Шофьорът от Околовръстното дал 200 лева на ченгета да го ескортират преди фаталния удар

Адвокатът му Ива Борисова съобщи, че прокуратурата не е направила нищо, с цел да обясни дали в тази ситуация няма присъединяване на длъжностни лица и спомогнали ли са те за злополуката. Докато не бъде изкоренена корупцията от тази страна, тя ще бъде " счупена ", сподели Борисова и уточни, че мъжът е направил всичко допустимо да не кара, само че е бил заставен. Прокуратурата уточни, че това са изказвания на обвинения и се прави още инспекция. Доказателства към този момент няма.

 

информация от Съдебната палата, съгласно която основният прокурор също бил известен за полицейския " чадър ", само че на процедура не последвали никакви дейности по отношение на прегрешилите ченгета.

 

" Отстранени са служителите на реда, които не бих споделил, че са го ескортирали, само че имат присъединяване там каквото не би трябвало да имат. В края на деня ще има детайлности за този и различен случай, за които са взети ограничения ", съобщи през днешния ден пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

 

Очаква по-късно през днешния ден шефът на Министерство на вътрешните работи да даде детайлности за случая.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР