Адвокатът Ивайло Пенов, който си позволи да посегне на талисмана

...
Адвокатът Ивайло Пенов, който си позволи да посегне на талисмана
Коментари Харесай

Адвокатът, пребил Митко, посягал и на жена

Адвокатът Ивайло Пенов, който си разреши да посегне на талисмана на Пловдив - Митко от " Капана "   е посягал и преди, и то на жена. " Нападнал е общинска служителка от " Чистота ", гонил е и нейната надзорничка. Имало е 15 минути преследване ", споделя свидетел на грозната сцена, представен от bTV.

Нападателят на Митко - продавача на чорапи от пловдивския квартал " Капана ", е арестуван за 24 часа, оповестиха от прокуратурата. 45-годишният мъж от Варна се укриваше до през вчерашния ден.

Ивайло Пенов е арестуван от служители на реда на четвърто районно ръководство малко преди 20 часа вчера. Акцията по издирването му продължи два дни, откакто в обществените мрежи бяха разпространяване фрагменти, на които се вижда по какъв начин протяга ръка на продавачa, прочут като талисмана на " Капана ".

Митко описа, че се скарали поради чадър, който взел от него преди месец и още не го бил върнал.

" Чорапите почна да ми ги хвърля и да ме удря по главата и носа, но нищо ми няма ", споделя Митко.

Заради абсурда пловдивчани стачкуваха в поддръжка на Митко. " Очакваме да се изнесе от Пловдив да не стъпва повече и прокуратурата да си свърши работата и да има санкции, а не да му се размине ", сподели Георги Прокопиев.

Предстои Районната прокуратура в Пловдив да вземе отношение по отношение на наказателната отговорност на арестувания мъж. Адвокати на митинга обявиха, че при доказване на виновност, нападателят може да бъде осъден с отнемане от независимост до три години.

" Това е типично за хулиганството, човек, който не зачита порядките в обществото, да протяга ръка по този метод на един човек, който е тръгнал да изкара някой лев и то по почтен метод ", сподели юристът от Пловдивската адвокатска гилдия Спас Паров.

" Купувала съм си чорапи доста пъти от Митко, нямам визия какво ще се случи, знам единствено, че прокуратурата се е самосезирала и оттук насетне се надяваме на съответни дейности ", сподели Ванеса Митрова, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР