Адвокат Валентина Каменарска сподели своята гледна точка за случилото се

...
Адвокат Валентина Каменарска сподели своята гледна точка за случилото се
Коментари Харесай

Вижте разказа на нападнатата юристка Валентина Каменарска

Адвокат Валентина Каменарска показа своята позиция за случилото се в адвокатската фирма й. Благодарна съм, че останах жива, написа тя в обществената мрежа.
Ето какво написа тя:

Днес, както множеството схванаха, бях нападната, измъчвана над един час в адвокатската фирма си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, тъй като ми е ясно,че още веднъж той ще се използва все от някого.

Имах непокътнат час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за съвещания при мен. Никога, в никакъв случай не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, в никакъв случай даже не ме е питал нищо персонално. При влизането в адвокатската фирма, ме сграбчи на ръце, при което започнах да викам. Никой, никой не се отзова, макар,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, само че никой не извика полиция, никой и по-късно не призна, че е чул нещо.

Не, не съумя да ме изнасили. И да, беше 185 см. и голям мощен мъж. Не съумя, тъй като не стопирах да приказвам и приказвам, да задавам въпроси, доста, непрестанно и без да спирам. Не съумя да се концентрира в действието си, колкото и неуместно да звучи на човек, който не е участвал. Когато изненадващо започвах да викам за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не желаех да умра и не се съпротивлявах гневно. Мисля,че това ме избави.

И да, имало е случай с публицисти. Идвали са до адвокатската фирма ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, поради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало съгласно публицистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.

Това е. Близките ми са в потрес. Аз съм признателна,че съм жива, тъй като причинителят е носил нож, който аз слава-богу не видях. Това е.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР