Адвокат Людмил Рангелов, Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите

...
Адвокат Людмил Рангелов, Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите
Коментари Харесай

Адвокат Рангелов обясни колко години Дивна може да лежи в затвора, но и как може да се отърве!

Адвокат Людмил Рангелов, Владимир Тодоров, ръководител на Асоциацията на потърпевшите при произшествия и артистът и другар на Дивна Дамян Попов разясниха в утринния блок на Bulgaria ON AIR би трябвало ли младата певица да влезе в пандиза поради жестоката злополука, при която пострада тежко нейната другарка и прочут модел Кристин Илиева.

Коментарите им са подбудени от фейсбук постовете, в част от които Дивна е нападана, а други са състрадателни към потърпевшата Кристин.

Певецът Дамян Попов счита, че статусът на Слави Трифонов и сравнението, което той прави с Максим Стависки е безумно и погрешно. Той изрично отхвърли Дивна да е използва опиати и не те са довели до тежкото ПТП.

Владимир Тодоров съобщи, че казусът с Дивна е индикативен, че младите водачи нямат задоволително добра подготовка. Според него е редно известни лица като певицата да бъдат виновни и да бъдат образец.

Адвокат Людмил Рангелов уточни, че обществеността се осведоми зле за това какво тъкмо се е случило. Според него става дума за породена междинна телесна щета, за което законът планува до 3 години отнемане от независимост, а неосъждано лице наложително получава единствено административно наказване. Има опция Дивна да не получи никакво наказване, в случай че потърпевшата не предяви искания.

" Пътната настилка мъчно може да понижи отговорността на лидера. Появи се информация, че гумите не са били с нужната дълбочина на грайфера ", означи юристът.

Той добави, че постоянно проверяващите органи изчакват резултатите от автотехническата експертиза, с цел да издигнат обвинявания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР