Адска катастрофа с турски ТИР на магистрала Тракия отне живота

...
Адска катастрофа с турски ТИР на магистрала Тракия отне живота
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с ТИР на Тракия, рязаха кабината, за да извадят мъртвия шофьор

Адска злополука с турски ТИР на автомагистрала " Тракия " лиши живота на водача на камиона, а спътникът му е съществено ранен и откаран в пазарджишката болница, заяви за Dir.bg представителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал тази заран на 91-ви километър на автомагистралата край Пазарджик в посока София. Сигналът е подаден в 8.40 часа.

Водачът е самокатастрофирал - изгубил е ръководството на тежкотоварния камион, обърнал се е в канавката и се е блъснал в билборда наоколо.

Кабината на ТИР-а е толкоз мощно деформирана, че се е наложило да викат екипи на Пожарната от Пловдив и Пазарджик, които да режат ламарините и да извадят водача. Впоследствие се е оказало, че в шофьорската кабина са двама души - и двамата турски жители. Единият човек е оживял, като се допуска, че това е сменникът на лидера.

На мястото, с изключение на пожарни коли, пристигнаха и екипи на пазарджишката полиция и кола за спешна помощ на " Спешна помощ ".

Движението не е отцепено, защото камионът е изтеглен настрана, а за задачата е бил извикан и кран, който да го повдигне, изясни представителят на полицията в Пазарджик.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР