Адриан Андреев категорично се намира в най-силния период от своята

...
Адриан Андреев категорично се намира в най-силния период от своята
Коментари Харесай

Андреев записа нов разгромен успех в Испания и си осигури среща с 2-кратен ATP шампион

Адриан Андреев изрично се намира в най-силния интервал от своята кариера, откакто през тази седмица дебютира в топ 200 на света и за пръв път в кариерата си зае мястото на втора българска ракета. Родният ни гений се показва все по-успешно в Чаладжър Тура и в хода на сезонa доближи до три полуфинала, а сега е насочен да приключи 2022-ра по подобащ метод и към този момент е четвъртфиналист на последното си съревнование през годината, откакто в профил локалния представител Иняки Кабрера Бейо (световен номер 1190) с безапелационното 6:1 6:1 и по този начин продължи напред на Чаланджъра в испанския град Маспаломас. Утре пък на нашия съотечественик му следва извънредно тежък конфликт с лидера в схемата Душан Лайович, който в кариерата си е достигал до номер 23 в международната класация и има два трофея на равнище ATP.

По-високата класа на Андреев беше видна през цялото време и той нямаше никакви проблеми да се откъсне напред с 4:0 за единствено четвърт час прекарано време на корта. Испанецът въпреки всичко съумя да се разпише в резултата, само че последваха два нулеви гейма в актива на Адриан и откриващия сет справедливо бе извоюван от него.

Вторият сет се разви безусловно идентично, защото още веднъж 21-годишният тенисист осъществя ранен брейк и не след дълго съумя да го дублира, което му разреши да затвори срещата в своя изгода за тъкмо 60 минути.

 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР