Адолф Хитлер никога не бил на Луната, каза френският учен

...
Адолф Хитлер никога не бил на Луната, каза френският учен
Коментари Харесай

Френски лекар: Адолф Хитлер не е бил на Луната

Адолф Хитлер в никакъв случай не бил на Луната, сподели френският академик Филип Шарлие пред в. Вашингтон пост.

Медикът от западноевропейската страна с подигравка разруши най-радикалната тайна доктрина за лидера на Третия райх. Според нея Фюрерът не се е самоубил на 30 април 1945 година в Берлин, а се е избавил и се е открил на естествения сателит на Земята.

"Ние изследвахме тленните остатъци на индивида, управлявал Германия от 1933 да 1945 година, и можем да потвърдим тяхната достоверност. Ние проучихме зъбите и сме подготвени да заявим формалната версия за гибелта на Адолф Хитлер е доказана ", безапелационен бе Шарлие. Според учения той и неговите сътрудници през 2017 година са получили достъп до останките на Хитлер, които се съхраняват в централата на Федералната работа за сигурност в Москва. Той обаче не разкри по какъв начин е взел позволение от наследника на руския Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Хитлер и жена му Ева Браун поставят завършек на живота си малко преди превзимането на немската столица от Червената войска. Тъй като труповете на двамата са били конфискувани от Съветския съюз, гибелта на Фюрера и брачна половинка му и до момента е обект на доста теории, че двамата са оживели. Най-разпространената версия е, че двамата са живели в Латинска Америка до дълбока напреднала възраст.

Други теории настояват, че Хитлер е живял дегизиран като пастир в Швейцарските Алпи или в бункер в Антарктида, опустошен от английските военновъздушни сили през 50-те години на предишния век.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР