Администрацията за управление на киберпространството на Китай (CAC) откри гореща

...
Администрацията за управление на киберпространството на Китай (CAC) откри гореща
Коментари Харесай

Китай започна борба с историческите нихилисти преди отбелязване 100 г. ККП

Администрацията за ръководство на киберпространството на Китай (CAC) откри гореща линия за подаване на сигнали за онлайн рецензия по адрес на ръководещата Китайска комунистическа партия и нейната история преди да бъдат маркирани 100 година от основаването на партията през юли , осведоми " Ройтерс ".

От администрацията се заканиха да се оправят с " историческите нихилисти ".
 Наредиха на китайските кина да излъчват пропагандни филми два пъти седмично
Наредиха на китайските кина да излъчват пропагандни филми два пъти седмично

По мотив 100 година от основаването на Китайската комунистическа партия

Телефонната линия разрешава на хора да подават сигнали за интернет консуматори , които " изопачават " историята на партията, атакуват нейното управление и политики, оклеветяват национални герои и " отхвърлят превъзходството на напредничавата социалистическа просвета " онлайн , написа в известие, оповестено от отдел към администрацията.

Някои с прикрити претекстове... популяризират исторически нихилистически неправилни изказвания онлайн , злонамерено изкривявайки, очерняйки и отричайки историята на партията. Надяваме се, че множеството интернет консуматори интензивно ще изпълнят ролята си в надзора на обществото и въодушевено ще подават сигнали за нездравословна информация, написа в известието.

" Исторически нихилизъм " е фраза, употребена в Китай за разказване на публичния песимизъм и подозрение към описваните от Китайската комунистическа партия минали събития.

Интернетът в Китай е извънредно цензуриран и множеството непознати обществени мрежи, търсачки и медии са неразрешени в страната.

Властите постоянно усилват цензурата и контрола над онлайн пространството преди огромни събития като годишнини, политически срещи и спортни събития.

В известието не се показва съответно какви ще са наказванията, само че китайските управляващи вкарват в пандиза или постановат други санкции за издание на наличие, което опетнява управлението, политиките и историята.

По-рано тази година бяха признати законодателни промени, които плануват до 3 година затвор за засегнатост паметта на китайски национални герои.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР