Администрацията на президента Джо Байдън назначи първият небинарен човек на

...
Администрацията на президента Джо Байдън назначи първият небинарен човек на
Коментари Харесай

Джо Байдън назначи drag queen да отговаря за ядрените отпадъци

Администрацията на президента Джо Байдън назначи първият небинарен човек на управителна позиция във федералното държавно управление – Сам Бринтън, който ще бъде заместител на асистент секретаря по отработеното гориво и нуклеарните боклуци в отдела по нуклеарна сила към Министерство на енергетиката в Съединени американски щати.

Бринтън, който

употребява местоимението „ те “ за себе си ,

съобщи в обява в LinkedIn, че има вяра, че ще бъдат „ първият полово еластичен човек на управителен пост във федералното държавно управление “.

„ В тази ми роля, ще върша всичко, за което съм мечтал, ръководейки напъните за решение на провокациите пред нацията с нуклеарните боклуци. Ще направя всичко допустимо да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля.

Да, знам, че няма да е елементарно. Да, съзнавам, че това е голямо предизвикателство. Да, подготвен съм да поема това. Не можете да си визиите какъв брой съм разчувствуван. Нервен, само че толкоз, толкоз разчувствуван “, споделя Бринтън.

Бринтън, който

има магистърска степен от Масачузетския софтуерен институт ,

написа в биографията си в LinkedIn, че работят за „ Решаване на международните провокации с #NuclearWaste и отбрана на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy.

В момента те работят като шеф на световната политическа тактика в Deep Isolation, компания за събиране и преработване на нуклеарни боклуци.

Бринтън е неотстъпчив що се отнася до правата на ЛГБТ+ общността и има дълга история на обществена проява на своите полови култове, които включват ролевите игри на животни.

Те са изнасяли лекция за „ проучването на култовете “ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 година, в която

споделя личния си опит с „ игра на кученца “, превъзходството и по какъв начин безвредно да душат колегата си .

Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое прекарване, в което вързал колегата си като маса и вечерялт върху него, до момента в който гледали Star Trek.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР