Административният ръководител на Софийска районна прокуратура Невена Зартова и Иво

...
Административният ръководител на Софийска районна прокуратура Невена Зартова и Иво
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокуратурата с още разкрития за безчинствата на Венци Боксьора - бабаитът от Световрачене в ареста за 72 часа, има и ново обвинение срещу него

Административният началник на Софийска районна прокуратура Невена Зартова и Иво Илиев, зам.-административен началник на СГП, направиха разкрития по отношение на досъдебно произвеждане от публичен интерес.

Става въпрос за случая на Венцислав Дамянов-Венци Боксьора, който през вчерашния ден още веднъж беше задържан, откакто беше пуснат от съда под домакински арест. Освен това се оказало и, че той е махнал специфичната проследяваща гривна от крайници си.

" Материалите съдържат данни за осъществено от него принуждение и няколко лица. Обвиняемият е арестуван за 72 часа “, сподели Зартова за ареста на страшилището Венци Боксьора, от който пропищя цяло Световрачене.

Освен това на Венци Боксьора му било повдигнато и ново обвиняване.
свързани новини7583преди 14 часа13294преди 19 часа
" Основното дело е за безчинство и за закана за ликвидиране ", напомни тя.

" Обвинението, което му е повдигнато за новото безчинство, е осъществено лятото, края на юли, в наличието на десетина лица, обвиненият е нанясал удари на две от лицата и е отправял обидни реплики към тях ", изясни прокурорката.

" Делата ще бъдат взети на специфичен наздор. Надзорният прокурор ще изисква настояща иноформация по делото. Заради публичния интерес и се наслагват доста каузи, които основават напрежение измежду жителите “, изясни и прокурор Иво Илиев.

Към момента повдигнато обвиняване има единствено във връзка с Венцислав Дамянов, приключи той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР