Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев използва Фейсбук, за да

...
Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев използва Фейсбук, за да
Коментари Харесай

Милко: Левски се държи като четвъртодивизионен клуб, г-н от Делиормана се самопровъзгласи за династия

Административният шеф на ЦСКА-София Милко Георгиев употребява " Facebook ", с цел да се оплаче от отношението на Левски. Според него " сините " не са отразили както би трябвало мача с " алените ". Георгиев счита, че " сините " се държат като четвъртодивизионен клуб. Той отговори и на Ангел Петричев, като му зададе няколко въпроса и съобщи, че се е самопровъзгласил за династия.



Ето какво написа Георгиев във " Facebook ":

" Здравейте другари! Честита победа на всички Армейци!

Сега, когато пристрастеностите се поуспокоиха, желая и аз да кажа няколко думи... Сега схванаха ли всички, че против нас се води война? Как другояче да си разбираем безумния час, в който се игра този мач? Как да си разбираем, че при надалеч по-поносими условия, мач от същия шампионат беше отсрочен единствено няколко дни по-рано? Дали тъй като концепцията беше да се обезличи конфликта, или да не може по-добрият тим, тимът стараещ се да играе футбол да има преимущество?

Цяла седмица ни нападнаха знайни и незнайни " експерти ", имаше и " другарски огън ", само че това единствено сплоти редиците!!! Вчера след мача един другар левскар ми написа " Най-много ме натъжи, че за следващ мач чорбата бяха едно цяло с публиката си. Супер и фокусирани до последно. " Това споделя всичко...

Искам да взема отношение и по следващото несъответстващо отношение от страна на самопровъзгласилия се като династия господин от Делиормана! Имам няколко елементарни въпроса: 1. Когато говорите за " маркетингов трик ", бихте ли разяснили и на нас по какъв начин тъкмо вашият клуб взе присъединяване в ЕКТ сезон 2012/2013? 2. Ново течение в маркетинга ли е Ася? 3. Маркетинг ли е да копираш емблемата на непознат клуб? Винаги буди подигравка, когато някой като вас, претендиращ за образован човек, стартира да се държи като елементарен почитател, пробвайки се да се хареса на масата... Вместо да ни броите купите, помислете върху въпроса за какво ЦСКА е въплъщение на обич и пристрастеност и за какво вашият клуб е именуван " план "...

По отношение на Стойчо Стоилов - там горещо ви предлагам, когато той приказва за футбол, вадете тефтерчето и записвайте!

Две думи и за вчерашния ни съперник... Жалко и обидно за Вас като ръководители на огромен клуб е да държите равнище, отговарящо на четвъртодивизионен клуб! Нима сте горди от метода, по който отразихте дербито в формалния ви уебсайт? Ако отговорът е да, то е тъпо - не за нас... ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР