Аделина Радева, която през пролетта се завърна в БНТ, отново

...
Аделина Радева, която през пролетта се завърна в БНТ, отново
Коментари Харесай

Аделина Радева с ново предизвикателство в БНТ

Аделина Радева, която напролет се завърна в Българска национална телевизия, още веднъж ще води „ По света и у нас “ – този път със Спас Кьосев. Досегашната му екранна партньорка Филипа Огнянова е в очакване на първата си рожба и излиза в планувана отмора, с цел да се приготви за новата си роля на родител, написа " ".

„ Работата е доста значима за мен и до момента ѝ посвещавах 100% от времето си. Вярвам, че в живота би трябвало да има баланс и в този момент е моментът да отделя време за мен и за фамилията, “ споделя разгорещено Филипа Огнянова. Преди малко повече от месец тя се омъжи за един от шефовете на Българска национална телевизия.

Самата Аделина има повече от сериозен стаж в екипа на „ По света и у нас “. Освен като публицист, кореспондент и създател на доста филми, Радева има опит като водеща на утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира “ (2008-2011) и близо седем години води централната новинарска емисия „ По света и у нас “ (2011-2018), дружно с сътрудника си Георги Любенов.

„ Всички сме доста щастливи за Филипа и ѝ пожелаваме единствено най-хубавото. Тя несъмнено ще ни липсва. Като жена изцяло я поддържам и знам, че ѝ следва едно от най-хубавите неща в живота, доста нови отговорности, само че и мотиви за усмивка и съм сигурна, че с нейната убеденост и финес ще се оправи повече от отлично, “ споделя Аделина Радева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР