Аctualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните събития от

...
Аctualno.com представя вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните събития от
Коментари Харесай

Най-важното за деня, 25 април

Аctualno.com показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важните събития от днешния ден, 25 април.

" РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ": БЪЛГАРИЯ ПАДА ДО 111-О МЯСТО Пожарна охрана СВОБОДА НА ПЕЧАТА
България зае 111-о място в годишния отчет на неправителствената организация " Репортери без граници ", отдаден на свободата на пресата по света за 2018 година Преди нас към този момент е и Македония - на 109 място.
СПОРЕД РАДЕВ ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ ВОДЯТ ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ
За мен това напълно не е просташки спор, а това е режисирана акция и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност. Това съобщи президентът Румен Радев по отношение на напрежението сред институциите във връзка геополитическата ориентировка на България.
ЗАДЪРЖАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАИ-БЛАГОЕВГРАД ЗАРАБОТВАЛИ Пожарна охрана 1200 ЕВРО ПОДКУПИ ДНЕВНО
Задържаните преди ден от ГДБОП чиновници на ДАИ-Благоевград са организирали скица за изнудване на транспортни компании, от която дневно са заработвали подкупи за общо към 1200 евро.
ПЕЕВСКИ ПРОДАВА МЕДИЙНАТА СИ ИМПЕРИЯ
Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски продава 50% от медийната си империя. Това излиза наяве от известие до медиите, с което се анонсира договорката.
БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА ДО МЕСЕЦИ
Приемането на България в чакалнята на еврозоната е въпрос на месеци. Това сподели заместник-председателят на Европейската комисия Валдис Домбровскис.
ДO MEСЕЦ СЪДЪТ КАЗВА ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ЦЕНАТА НА БИЛЕТА ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В СОФИЯ
След един месец Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе дефинитивно по делото за цената на билета за градския превоз в София. Днес (25 април) магистратите заседаваха и дадоха едноседмичен период на страните по делото да показват мнения, сподели пред Actualno.com Веселин Кирев от гражданската самодейност за публичен и релсов превоз
ОЧАКВАТ съдебна експертиза НОВИ ОБВИНЕНИЯ Пожарна охрана КОРУПЦИОННАТА АФЕРА В СТОЛИЧНИЯ РАЙОН " МЛАДОСТ "
Нови обвинявания се чакат по корупционната спекулация в столичния регион " Младост ". Това оповестява Националното радио, базирайки се на свои източници. Според информацията юристите на кмета Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и някогашният областен кмет Петко Дюлгеров са призовани през днешния ден в Националното разследване.
БХК: 2017 Г. БЕ ГОДИНАТА НА ЗАСТОЙ В ЗАЩИТАТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА
" Като цяло 2017 година бе година на застой в отбраната на правата на индивида и на утежняване на обстановката в няколко съществени сфери. Властите и обществената сфера в България останаха глухи към правата на индивида, а българското гражданско общество и изключително това, представляващо уязвимите групи от популацията, не съумя да провокира тяхната угриженост. Тази задача стои на дневен ред през 2018 година " Това сподели Красимир Кънев, ръководител на Български хелзински комитет (БХК).
ТУРЦИЯ С АТАКИ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ СЛЕД ЗАБРАНАТА ЗА ПРЕДИЗБОРИН АГИТАЦИИ В НЯКОИ ОТ ТЯХ
Предсрочните избори в Турция заплашват да слагат Анкара пред конфликт с някои елементи на Европа с огромни турски малцинства, написа eлектронното издание на радио Voice of America, представено от организация " Фокус ".
ЦАЦАРОВ: АРЕСТЪТ НА ИВАНЧЕВА Е УНИЗИТЕЛЕН, НО КОЙ АРЕСТ НЕ Е?
Считам, че сътрудниците ми си свършиха работата и заставам зад тях. Какво значи премината граница – в случай че е това, че обвинената трябваше да участва на обиска, то това е условие на закона, съобщи Сотир Цацаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР