Actualno.com ви представя основните акценти в днешния печат. Сега Парламентът се

...
Actualno.com ви представя основните акценти в днешния печат. Сега Парламентът се
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 11 октомври

Actualno.com ви показва главните акценти в днешния щемпел.
" Сега "
Парламентът се сети да търси заместител на Пламен Георгиев като началник на комисията с дълга абривиатура и не изключително продуктивна работа, написа " Сега ". Забавянето е тримесечно, само че..какво да се прави, лято, извоювани избори, макар " Апартаментгейт ", няма да се занимаваме с нелепости. Впрочем, през вчерашния ден питаха Цацаров дали пък няма той да е идващия началник на тази комисия. Не знаем - зависи какъв брой е огромна терасата му. Всичко под 40 квадратни метра не се позволява. 
" 24 часа "
Учители и медицински сестри са измежду топ специалностите в идните 15 години, твърди общественото министерство, оповестява ни " 24 часа ". Това е самата истина. Наистина ще са топ и такива хора ще се търсят под лупа, тъй като към този момент се отхвърлиха три генерации с помощта на безхаберието на страната. 
" Труд "
" Трудното за Гешев следва ", написа " мъчно " " Труд " и изяснява по какъв начин занапред ще продължава " калната война " против него. Материалът не е подписан от никого и е от тези публикации, които постоянно са приятни за четене, с цел да видиш по какъв начин тъкмо се реализира онази дума, която на британски приключва на job, само че не е работа. Или пък май баш си е работа. 
" Монитор "
" Хоро сплоти бедните и богатите във " Фермата ". Тази гръмотевична вест споделя за това, което става в това риалити, при положение, че не сте го гледали. Е, в случай че не сте, това е - хоро е обединило бедните и богатите. Но никой не споделя какво хоро - 5/8, 9-8? Ще кажете, това е без значение. Именно, точно, то цялото е без значение. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР