Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си

...
Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си
Коментари Харесай

THE EMPORIUM PLOVDIV - MGALLERY първият СМАРТ ХОТЕЛ на Балканите

Accor, водещата международна група за хотелиерство, откри публично първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv - MGallery. Първокласният бутиков хотел, ситуиран в сърцето на град Пловдив, предлага неповторимо 5-звездно преживяване, с помощта на извънреден дизайн, уникален шампанско & коктейл бар и „ умни “ стаи с новаторски функционалности. Гостите имат опция да основат самостоятелни сюжети в своите стаи по отношение на настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното ръководство на завесите, контролът над аудио-визуалните функционалности, както и на цялостната атмосфера.



На откриването на хотела участваха публични представители на Accor и локални и интернационалните публицисти, които имаха шанса да станат очевидци на тази значима крачка напред, както за марката, по този начин и за българската хотелиерска промишленост. Присъстващите направиха обиколка на хотела се любуваха на първокласната конюнктура, включваща съвременен интериор, първокласна кухня и обслужване, а по-късно подвигнаха наздравица за сполучливото начало на едно още по-успешно начинание в единствения по рода си шампанско & коктейл бар на хотела.



„ За нас е същинска наслада да отбележим през днешния ден продължаващия ни напредък тук, в България. Развитието на нови планове е от основно значение за това Accor да бъде водеща международна група в хотелиерството и за нас е наслаждение да продължаваме сполучливо осъществяването на тази задача с този прелестен хотел “, сподели Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на интервенциите на Accor за Източна Европа

„ Щастливи сме да следим еспанзията на Accor в България с откриването на още един необикновен хотел – този път в град Пловдив! Централно ситуиран, въодушевен от впечатляващата история на града, хотел The Emporium Plovdiv - MGallery е на път да се трансформира вобаятелен оазис, обещаващ на посетителите си бохемски прекарвания и незабравими мемоари. Със своята вдъхновяваща характерност хотелът ще бъде удивително допълнение към отличителната сбирка от бутикови концепции на MGallery, той дава обещание вълнуващи моменти на своите посетители, пътуващи до Пловдив от целия свят “, сподели Павел Панчак, общоприет управител на хотел The Emporium Plovdiv - MGallery по време на формалното разкриване.



За да показват идентичността на MGallery , на събитието участваха Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на интервенциите за Accor за Източна Европа, и Франк Реул, началник на отдела за развиване на Accor за Източна Европа и Балканите, които персонално описаха забавна информация за превъзходния план. На откриването участваха също Олга и Ирина Сундокови, създатели на Sundukovy Sisters S+S – дизайнерите, които стоят зад неповторимата интериорна идея на хотела. Sundukovy Sisters S+S , едно от най-бързо разрастващите се и изобретателни архитектурни студиа в хотелиерската промишленост и притежател на купата „ Дизайнери на годината 2018 “, присъдена от The Gold Key Awards в Ню Йорк, съумяха да модернизират истинския темперамент на постройката и в същото време да отдаде респект на локалното културно завещание. Ключов подробност за отразяването на славната българска история в емблематичния дизайн на The Emporium Plovdiv - MGallery включва блестящи златни панели, налични на всички места в хотелския интериор.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР