АБВ издига кандидатурата на известния инфекционист доц. Атанас Мангъров за

...
АБВ издига кандидатурата на известния инфекционист доц. Атанас Мангъров за
Коментари Харесай

АБВ направи удар: предлага доц. Мангъров за депутат

АБВ издига кандидатурата на известния инфекционист доцент Атанас Мангъров за депутат, заяви в сряда ръководителят на партията Румен Петков.

" Много е значимо да има блестящо гражданско присъединяване в едно Народното събрание. В последните мандати това липсва ", сподели той.

Пред Mediapool доцент Мангъров удостовери, че е приел предлагането. " Помолиха ме и аз се съгласих ", сподели той и добави, че към момента не знае от кой регион ще бъде повдигнат.

Доц. Мангъров, който е дълготраен завеждащ на Детската клиника в Инфекциозна болница, доби необятна известност през последната година като критик на марките против ковид, одобрявани от оперативния щаб и държавното управление. Въпреки това в спешната обстановка през ноември, където дълги години завежда Детската клиника.

" Трябва да си създадем сметка какъв брой ваксини ни трябват, тъй като вирусът няма да ни чака, той ще си върви. Опасявам се, че когато дойдат всичките ваксини, една забележителна част от тях най-вероятно ще се окажат непотребни ", разяснява той по-рано в сряда пред БНР.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР