АБВ и коалиция „БСП за България” подписаха споразумение за общи

...
АБВ и коалиция „БСП за България” подписаха споразумение за общи
Коментари Харесай

БСП и АБВ ще играят заедно на изборите

АБВ и коалиция „ Българска социалистическа партия за България” подписаха съглашение за общи политически дейности. Събитието, в което участваха претендентите на в листите на обединението и регионалните ръководители на партията, бе почетено от зам.-председателя на Атанас Зафиров.

Ключов акцент в съглашението е гарантиране на енергийната сигурност и възобновяване и просперитетът на военнопромишления комплекс. В документа двете обединения поемат ангажимент да обединят напъните си за общ ляв фронт, за възобновяване на държавността и смяна на модела на ръководство.
свързани новини147047на 16.09.20213584на 22.05.2021
Зафиров изрази оптимизъм за резултата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България” на тези избори.

Петков акцентира значимостта на това да дадем убеденост на гласоподавателите, че коалиция „ Българска социалистическа партия за България” е подготвена да носи отговорност за образуване на държавно управление.

„ Коалиция „ Българска социалистическа партия за България” не трябва да се причислява към общия политически хор, който споделя „ би трябвало да има държавно управление “. Разликата межди нас и останалите е, че ние сме в подготвеност да поемем отговорност за образуване на държавно управление, тъй като имаме политиките и разполагаме с инструментите за тяхното осъществяване “, сподели ръководителят на АБВ.

Мероприятието бе извършено с единодушие с противоепидемичните ограничения.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР