Абсурдното дилетантство. Арогантното аматьорство. Агресивното любителство се докопаха здраво до

...
Абсурдното дилетантство. Арогантното аматьорство. Агресивното любителство се докопаха здраво до
Коментари Харесай

Фейсбук призиви за Let it be в БНТ заради Кошлуков

" Абсурдното дилетантство. Арогантното аматьорство. Агресивното любителство се докопаха крепко до и се окопаха надълбоко в Българска национална телевизия. Това ми стана ясно довечера. В другите малките екрани може да е всячески, само че не и в Българска национална телевизия, която се устоя с парите на данъкоплатците! Време е още веднъж за Let it be... " Това написа специалистът по външна политика и национална сигурност Николай Слатински в профила си във " Facebook ".

" Напълно склонен - още веднъж е време за Let it be - върнахме сме първоначално, с вяра този път да оправим нещата. Конкретният мотив е преодоляването от Кой? на Българска национална телевизия, само че рефренът има доста по-широк обсег ", добави енергийният специалист и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев също във Facebook.

Известната ария на " Бийтълс " се ползваше от работещите в Българска национална телевизия при техните стачки в първите години на демокрацията. В момента публицисти от малкия екран разясняват между тях дали да не излязат на митинг още веднъж, вместо да напущат поединично националната медия.

Коментарите на Слатински и Василев са във връзка първата поява на програмния шеф на публичната медия Емил Кошлуков като водещ на предаването " Още от деня " в понеделник вечерта.

В Него бяха наранени тематиките за вота на съмнение против държавното управление, втория въжен превоз на Банско, който изкара на митинг екоорганизациите, и Истанбулската спогодба за насилието над дамите.

Кошлуков даде и собствен " друг ракурс към всеобщото ликвидиране в Нови Искър ", като от коментара му излезе, че за шесторното ликвидиране са отговорни тройната коалиция и държавното управление на Сергей Станишев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР