Абсолютният аутсайдер в Първа Бундеслига Падерборн 07 изобщо не се

...
Абсолютният аутсайдер в Първа Бундеслига Падерборн 07 изобщо не се
Коментари Харесай

Последният в Бундеслигата не се предава, но всичко е срещу него

Абсолютният новобранец в Първа Бундеслига Падерборн 07 въобще не се е предал и направи нова, въпреки и дребна, стъпка към вероятно сензационно избавление. Тимът извоюва трета поредна точка след рестарта, откакто този път приключи 0:0 като посетител на Аугсбург. За негово страдание обаче, нито един от директните съперници не загуби, а 16-ият Фортуна (Дюселдорф) дори завоюва. По този метод Падерборн към този момент е на 8 пункта от място на баража, а директното оцеляване на невъзможните 9 точки. На всичко от горната страна в идващите два кръга предстоят мачове против Борусия (Дортмунд) и Република България (Лайпциг).

Отборът от Западна Германия даже имаше по-добрите благоприятни условия против Аугсбург. В 61-вата минута Герит Холтман удари греда, а 10 по-късно Свен Мичел пропусна нов добър късмет.

Баварците натиснаха едвам в края, само че в 88-ата минута пропиляха “златния” си късмет, откакто стражът на гостите отрази изстрел на Ноа-Джоел Саренрен-Базее.

Очакваше се Аугсбург да се показа доста по-добре, изключително откакто през уикенда разгроми Шалке 04 с 3:0 в Гелезнкирхен. Тимът към този момент е на 4 точки от рисковата зона и ще би трябвало да впрегне всички старания, с цел да се срине надолу. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 28 кръг, сряда 27 май  Аугсбург 0:0краен резулат  Падерборн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР