Абсолютна истина е, че Барселона преминава през изключително деликатен момент

...
Абсолютна истина е, че Барселона преминава през изключително деликатен момент
Коментари Харесай

Мащабно - Барса получи най-големия рекламен договор в историята на футбола

Абсолютна истина е, че Барселона минава през извънредно внимателен миг в своята клубна история на всяко едно равнище – от футболно до икономическо. Силата на марката обаче продължава да носи огромни дивиденти на клуба от Каталуния. Най-следваният футболен тим сумарно във всички обществени мрежи по света продължава да генерира огромен интерес от доста мултинационални компании, които желаят техният бизнес да бъде свързван с гранда от „ Камп Ноу “.

Шест месеца преди да изтекат два от най-мащабните договора за клуба, които са спонсори на фланелките на Барса - (Rakuten и Beko), то испанският тим към този момент е получил на масата две предложения, които са с „ най-високата стойност във футболната история “ и цялата футболна промишленост. В този миг клубът изследва коя да избере, като се има поради, че някои от тези компании принадлежат към пазарния сегмент, свързван с криптовалути.

В края на 2021-а година вестник ARA осведоми, че VeganNation договаря с Барселона от ноември насам. Главният изпълнителен шеф Айзък Томас се срещна персонално тогава с Жоан Лапорта и неговия сътрудник в Барса Феран Равертер, както и с мениджъра, виновен за маркетинга за приходите – Джули Гуиу. Те са създали среща и с представители на Polkadot и Spotify.

VeganNation Service LTD е обществена компания, основана в Съединени американски щати, която се търгува обществено на извънборсовия пазар. Мисията ѝ е да сътвори световна общественост с резистентност, заради което пусна своя лична криптовалута GreenCoin, считана за първия „ токън “ за създаване на нова зелена стопанска система.

В момента по света повече от един милиард души употребяват този цифров портфейл най-вече посредством своите смарт телефони. Очаква се приходите на Барселона да бъдат повече от 80 милиона евро на годишна база, а спонсорът ще има привилегията да разположи своето лого върху фланелките и подготвителните дрехи на "лос кулес ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР