Абсолютен мрачен рекорд откакто въобще в България има коронавирус. Толкова голяма ...

Абсолютен мрачен рекорд откакто въобще в България има коронавирус. Толкова голяма

Черна новина смрази Виктор Николаев

 Абсолютен мрачен връх откогато изобщо в България има ковид. Толкова огромна численост не е имало в никакъв случай, въпреки и да има спогодба, че през днешния ден се насъбират случаи от уикенда. Това е рекордно високо безусловно число. 

 

Така водещият на " Здравей, България " по Нова тв Виктор Николаев разяснява сводката с данни за разпространяването на К-19 у нас за финалното денонощие. 

Той бе безусловно шокиран от цифрите, само че би и още една притеснителна тревога:

" Огромно терзание към 7128 настанени в лечебните заведения. Само за финалното денонощие са 1379, а имайте поради, че стигнем ли 9000 хоспитализирани, стартират да връщат хора ", съобщи той.

Според него локдаунът е към този момент обозрим и по този начин ще се постави завършек на споровете за зеления паспорт. Той напомни, че съгласно математика Огнян Кунчев инфектираните на ден са в действителност 15-20 000 души, само че те са безсимптомни.

БЛИЦ напомня, че за втори ден тази седмица Николаев започна излъчването си самичък, а изгубването на Мира Иванова все още остава тайнственост. Дали екранната му половинка е болна или елементарно отпуск, скоро ще се разбере.

Източник: varna24.bg