Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития, което преживяват ученици,

...
Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития, което преживяват ученици,
Коментари Харесай

Прически за бал 2018 - актуални тенденции


Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития, което претърпяват възпитаници, родители и учители. С наближаването му порастват и вълненията по отношение на външния тип, изключително измежду девойките. Всяка една завършваща млада дама желае да е номер едно на бала. Част от звездната визия е прическата. За това какви са стилните трендове в абитуриентските прически през 2018 година от Novini.bg потърсихме мнението на притежателят на фризьорски салон и коафьор от 15 години Соня Йорданова.

Какви са стилните трендове в абитуриентските прически тази година? Какви прически избират абитуриентките?

Вградени плитки, нехаен кок, букли – по-естествена линия. Важно е какъв е тоалетът, бижута и формата на лицето на момичето. Първо се гледа тоалетът и по-късно се дефинира прическата. Когато се прави пробна прическа не е наложително абитуриентката да е с тоалета си за бала, може да носи и единствено фотография, наложително обаче е да е с бижутата си. Трябва да се види дали ще са с камъни и какви ще са те, дали ще са по-семпли и така нататък Прическата е довършителната част на тоалета.







Кои са настоящите цветове за коси за пролетно-летния сезон?

Цветовете са топли – с нюанси на жълто русо, с вградени кичури, железни цветове. Когато са натурални цветове са чисти, със златист нюанс, Когато абитуриентката е малко по-екстравагантна се вършат железни, цветни кичури. Синьото е доста съвременно, зеленият цвят – също. Колкото е по-цветно, толкоз е по-интересно.







Актуални ли са аксесоарите за коса?

Вградените кичури са по-предпочитания аксесоар от девойките тази година. Най-новото са цветните, железни кичури. Цветя в косата могат да се носят според от тоалета. Ако е доста публична рокля няма по какъв начин да има цветя. Брокатът в косата също към този момент не е съвременен.

Какво е значимо да знаят зрелостниците за поддържане на косите си преди и след бала?

Много стилизанти се поставят, поставя се и пудра в коренете на косата, с цел да може да не се омазнява косата и да може да издържи прическата в стремежи тип през цялата вечер.

Каквато и визия да изберат зрелостниците най-важното е да се чувствате добре, спокойни и уверени. Това е вашия ден!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР