Абитуриентските балове са извор на особен род креативност, касаеща возилата,

...
Абитуриентските балове са извор на особен род креативност, касаеща возилата,
Коментари Харесай

Благоевградчанка дойде на бала си с бебе на ръце, а 18 години по-късно никой не повярва на очите си (СНИМКИ)

Абитуриентските балове са извор на необикновен жанр креативност, касаеща возилата, с които момчетата и девойките се появяват в абитуриентската си вечер. А в Благоевград дълго ще помнят това, което се случи на тазгодишните балове.

Благоевградчанка, дефилирала преди 18 година на абитуриентския си бал с бебето си на ръце, в този момент го закара на бала му с тир! Илиан Димитров приключва компетентност „ Архитектура и реституция “ в Строителната гимназия в Благоевград.

 жена камионджийка

Преди 18 година майка му Мария провокира голям медиен интерес, откакто в 12 клас се омъжи за любовта на живота си Димитър Димитров и роди първата им рожба, без да прекъсне образованието си. Тогава тя отиде на бала на ръце със 7-месечния си наследник Илиан и евентуално той е единственият в Югозапада, който за повторно в живота си преди дни ходя по аления килим, само че към този момент като абитуриент, оповестява struma.bg.

 зрелостник Благоевград

Димитър и Мария Димитрови са единственото семейство тираджии, които от 2 година разделят едно работно място. Пръв преди десетина години като професионален водач по пътищата на Европа тръгнал Димитър.

„ Работех в една сладкарница. И двамата доста обичаме да
Всичко за Вашата сватба
пътуваме и няколко пъти ме взимаше „ на екскурзия “ да му придружавам. Толкова ми хареса, че се запитах за какво и аз да не го върша и да изкарвам пари “, описа Мария. Половинката й я подкрепил въодушевено и макар в началото неодобрителна реакция на двамата им синове какво ще кажат хората Мария още веднъж раздрала стандартите. Записала курс за експерти, взела сполучливо изпитите и седнала в шофьорската кабина като сменник на мъжа си.

 семейство бал

„ Децата ни първоначално бяха скептични, само че като видяха какъв брой съм окуражена, бързо трансформираха мнението си и в този момент са извънредно горди с мен “, призна еманципираната дама, а желанието на първородния им наследник да го закара с тира на бала приела като огромна чест и самопризнание. Заради служебните задължения на родителите подготовката на бала на Илиан се оказало предизвикателство за цялото семейство. Наложило се да привлекат близки и родственици да оказват помощ за организацията, а майчиният тоалет бил направен от дизайнер съвсем отдалечено с инструкции по телефона по време на следващия курс до Португалия и назад и една проба три дни преди бала.

„ Стайлингът на цялото семейство за празника бе напълно моя концепция, само че най-големият ни проблем се оказа по какъв начин да опазим тайната към специфичния подарък, който взехме решение да създадем на сина ни за завършването “, разкри Мария Димитрова. От няколко години Илиан упорствал пред родителите си да му разрешат да стегне и подкара остарялото „ Алфа Ромео GTV ” в гаража, което майка му спряла да кара преди 5-6 години.

„ Това е първата ми кола, специфичен подарък от мъжа ми и несъмнено поради това доста си я обичам. От много време не бе в придвижване и взехме решение да осъществим фантазията му, само че искахме да е изненада. Успяхме да го създадем благодарение на кумашина ни, който изваждаше автомобила по мрачно (визията е запаметяваща се и все някой щеше да го забележи по светло), с цел да го откара на ремонт, след това и на изцяло боядисване, с цел да грейне като нов. Нито Илиан, нито брат му Валентино, който също учи в Строителната гимназия, усетиха „ заговора “ ни и изненадата в деня на бала ни се получи “, удовлетворена е майка им. Абитуриентът бил толкоз изумен и шокиран, че не съумял да сдържи сълзите си от благополучие.

По „ аления килим “ настоял с него да мине и майка му, както преди 18 година, когато шокирала благоевградчани, като отишла на бала като абитуриентка в Шесто СОУ – Благоевград с бебето си на ръце. Съучениците на Илиан доста упорствали и майка му да се причисли към тях на екскурзията им до турския курорт Кушадасъ, която организирали във връзка дипломирането си.

„ Преди години имаше хора, които пробваха да ме наранят и манипулират. Простила съм на всички, тъй като държанието и думите им единствено ме направиха по-силна. Благодарна съм на мъжа ми за голямата поддръжка и мощ, която ми дава, и на родителите ни за помощта да отгледаме децата си и те да пораснат виновни, независими, интелигентни млади мъже. Смятам, че най-важното нещо в фамилията е да има контакт, по тази причина вкъщи доста приказваме, за всичко, без значение дали сме на път, или не “, откровена е Мария.

Затова с мъжа й поддържат огромния си наследник в избора му да стартира работа по специалността си след дипломирането. „ Иска да замине в чужбина, само че още не е решил къде. Със сигурност ще е някъде в Европа, само че каквото и да реши, няма да му пречим, тъй като всеки самичък избира ориста си. Преди години ние последвахме своята и живеем като в приказка, нека да се случи и на децата ни “, пожелава си  майката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg