Абитуриент от София се превърна в истинска атракция в мрежата.

...
Абитуриент от София се превърна в истинска атракция в мрежата.
Коментари Харесай

Цяла София говори за този абитуриент, който дойде на бала с...

Абитуриент от София се трансформира в същинска атракция в мрежата. Снимка, запечатали нетрадиционното возило, с което випускникът дойде на бала си, се радва на голяма известност в мрежата.

Кадърът е изработен точно на 24 май пред Народния спектакъл „ Иван Вазов”. На него се вижда гордият абитуриент, който театралничи предостатъчно пред остарялата си „ Лада”. За да наподобява всичко още по-атрактивно, возилото на зрелостника е облепено с вестници.



„ Аз съм възхитена от творчеството на този младеж, който беше помислил за всичко с цел да бъде в действителност ефектно неговото показване в тази в действителност вълнуваща част от живота му - завършека на един радостен и прочувствен интервал от житейският му път! На добър час на всички бъдещи студенти”, написа в един от мненията авторката на поста, който се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София”.



„ Браво, юноша! Оригинално, супер си!”, „ Евала на момчето,не парадира с състояние, а несъмнено знае по какъв начин да се забавлява, доста злобари ще срещне само че адмирации” и „ С Мердесец и БМВ ВСЕКИ може, С това НЕ може всеки. Оригинално, са единствено част от мненията, които и към този миг не стопират да валят в мрежата.

Видео, запечатало зрелищното наличие на момчето пред Народния спектакъл, можете да гледате ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР