Абхигия Ананд, 14-годишен тийнейджър, е популярен предсказател и астролог, в

...
Абхигия Ананд, 14-годишен тийнейджър, е популярен предсказател и астролог, в
Коментари Харесай

Индийският гадател, предсказал К-19, обяви кога ще започне краят на пандемията

Абхигия Ананд, 14-годишен младеж, е известен предсказател и астролог, в чиито думи се вслушват. Преди година и половина той е предсказал началото на пандемията от COVID-19 и някои международни проблеми, осведомят международните издания.

Заболяването се трансформира в световен проблем, като последните предсказания за края на 2020 година бяха, че нещата ще се объркат в огромна степен. Паниката, обвързвана с разновидностите на вируса, принуди, да вземем за пример, Англия да разгласи цялостен локдаун. Също по този начин се усилиха случаите на ковид в Съединени американски щати и други страни.


Абхигия Ананд

Ситуацията, съгласно индийския вещател, ще стартира да се усъвършенства през март 2021 година. До този миг светът ще бъде отрицателно повлиян от Сатурн и Юпитер, чието съединяване ще докара до заболявания, опустошения и даже апетит измежду някои нации. Възстановяването на стопанските системи на страните ще стартира през есента.

Освен това Абхигия е отбелязал, че се тормози от безотговорната приложимост на антибиотици от популацията. Организмът привиква към тях и по-късно, когато в действителност е належащо, медикаментите може да не подействат.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР