Abarth разкри подробности за обновената версия на специалната серия 595 Pista,

...
Abarth разкри подробности за обновената
версия на специалната серия 595 Pista,
Коментари Харесай

Abarth обнови компактната ракета 595 Pista

Abarth разкри детайлности за обновената версия на специфичната серия 595 Pista, за която разясняват, че с увеличената си максимална мощ е ориентирана към онази част от младите консуматори, които търсят върховата динамичност на пътя.

Abarth 595 Pista идва с нов задвижващ елемент и турбо, като оптималната мощ на компактната спортна кола към този момент достига внушителните 165 конски сили, а максималният въртящ миг доближава 230 Нм при 2250/мин.

В оборудването на автомобила са включени Record Monza Active изпускателна система, активно задно окачване на експерта в областта Koni, полегат в долната си част спортен волан, особено оптимизирани управление и ръководещ модул на мотора, вентилирани предни дистове с диаметър от 284 мм, петстепенна автоматична трансмисия с опция за превключване на предавките посредством пера от кормилото, специална тапицерия на седалките, тематични защитни колани от Sabelt и други.

От Abarth разясняват, че обновената компактна ракета 595 Pista е в положение да се форсира до оптималната скорост на движение от 218 км/ч, а ускорението от 80 до 120 км/ч може да бъде осъществено за 7.8 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР