A95X е атрактивна ТВ приставка с променящи се RGB светлини Приспособленията

...
A95X е атрактивна ТВ приставка с променящи се RGB светлини
Приспособленията
Коментари Харесай

A95X Android TV Box – с 8К декодиране и RGB светлини


A95X е атрактивна ТВ приставка с изменящи се RGB светлини

Приспособленията за тв приемници, известни като TV Box устройства, оферират доста благоприятни условия за цената си. На процедура това са дребни компютри, които придвижват света на интернет на огромния ТВ екран – за гледане на онлайн филми, музика, за игри и обичани Android приложения.

Тези устройства се усъвършенстват непрестанно с все по-мощни процесори и графика, нови версии на Android с разширена функционалност, повече оперативна и непрекъсната памет. И в случай че това не е задоволително за по-взискателните консуматори, какво ще кажете за RGB светлини? С сходна екстра може да се похвали моделът – устройство с отлични механически параметри и дизайн на цена от 48,44 евро в световния онлайн магазин Tomtop.

A95X е плътно е леко устройство, което се вмества безпроблемно към тв приемника

ТВ приставката може да преобрази класическия тв приемник, като го трансформира в мултимедиен център. Компютърчето се свързва, от една страна, към интернет – безжично чрез Wi-Fi или със общоприет мрежов кабел, какъвто е включен в комплекта, и от друга – към HDMI врата на тв приемника. Така получаваме тв приемник с разширена функционалност и необятни благоприятни условия за занимания.

A95X е един от най-модерните TB Box модели на пазара. Устройството работи под ръководство на операционна система Android 9.0 с потвърдена продуктивност и непоклатимост, с разнородни функционалности и оптимизации. Хардуерната платформа също е на високо равнище – 64-битов чип Amlogic S905X3 с четири ядра Cortex A55 CPU и графичен блок Mali G-31 GPU.

Освен RGB светлини A95X има и дигитален екран за часа и работните положения

Неслучайно производителят на устройството акцентира поддръжката на HDR10 и 8K 24fps декодиране, с което елементарните TV Box не могат да се похвалят. Моделът може да обезпечи същинска 8K резолюция 7680х4320, която предлага 16 пъти по-висока подробност от 1080P.

Мощният процесор на е допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната памет, което значи, че ще имате задоволително огромен запас за бърза обработка и за предпазване на наличието от интернет. Ако това ви се коства малко, може да добавите още сторидж посредством TF карти памет с потенциал до 64GB, за които е очакван слот на устройството.

A95X разполага с разнородни портове за свързване и разширение на функционалността

Моделът разполага с бърз двубандов Wi-Fi модул 802.11 a/b/g/n/ac, т.е. може да работи в двата честотни диапазона – 2,4GHz и 5GHz. Поддържа също безжични Bluetooth 4.2 връзки за свързване с разнообразни устройства. А съвместимостта с технологии като DLNA, Miracast и Airplay разрешава шерване на фотоси, музика, видео и игри от мобилни Android/iOS устройства на огромния ТВ екран.

Стигаме и до атракцията – RGB светлините от горната страна на устройството. Те се трансформират динамично в разнообразни цветови нюанси според от работните положения на ТВ приставката. Нещо повече, моделът разполага и с дигитален екран начело, който демонстрира часа и статус знаци – това също е рядко срещана характерност при останалите TV Box устройства.

A95X може да се свърже към интернет безжично през Wi-Fi или с кабел през LAN врата (вляво)

ТВ приставката се доставя в комплект с дистанционно управление. То е задоволително за ръководство на работата на устройството, само че за още по-голямо улеснение можете да присъедините мишка и даже клавиатура към ТВ приставката – за задачата са планувани два USB врата, като Bluetooth също е алтернатива.

По отношение на портовете, налични са още оптичен аудио излаз, както и A/V излаз, които могат да са от изгода при някои сюжети на потребление на. Вече споменахме съществуването на HDMI 2.1,
слот за карти памет, двата USB врата и LAN порт 10/100Mbps.

Комплектът на A95X включва всичко належащо за пълноценно потребление на приставката

Това е малко, плътно устройство, което се вмества безпроблемно към тв приемника – има размери 10,4х10,4х2,5 см и тежи единствено 123 грама. Комплектът включва самия TV Box, захранващ адаптер, дистанционно управление, HDMI кабел и управление за потребителя.

Можете да купите тази атрактивна TB приставка тук: – на цена от 48,44 евро и безвъзмездна доставка от склад в Германия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР