А1 стартира продажбите на смартфона BlackBerry KEY2. Устройството притежава дизайн

...
А1 стартира продажбите на смартфона BlackBerry KEY2. Устройството притежава дизайн
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на BlackBerry KEY2

А1 започва продажбите на смарт телефона BlackBerry KEY2. Устройството има дизайн и функционалности, фокусирани към потребителите, които интензивно употребяват писането на известия и имейли в своето всекидневие. Моделът може да бъде закупен в комерсиалната мрежа на А1 за 36,99 лв. на месец или за 739,99 лева в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

BlackBerry KEY2 е новата усъвършенствана версия на своя предходник от канадската компания, като се отличава с промени както по дизайна, по този начин и във функционалностите на смарт телефона. Устройството се придържа към присъщия за компанията жанр на дизайна – физическа qwerty клавиатура и екран. KEY2 има алуминиева рамка и изпъкнал пластмасов тил в типичен черен цвят, което в композиция с металния сив нюанс на рамката придават грациозност на смарт телефона и го вършат подобаващ за потребление в бизнес средите.

Основната характерност, която отличава BlackBerry KEY2, е цялостната му QWERTY клавиатура, която дава 35 физически бутона с подсветка, както и интегриран датчик за пръстови отпечатъци под централния бутон space. Потребителите разполагат с 52 комбинации за директни пътища, с което писането на дълги имейли и известия става още по-лесно. Бутоните на клавиатурата може да употребяват и единствено с допиране с помощта на специфични датчици. Над клавиатурата се намира 4,5-инчовият HD екран, с IPS LCD технология. Над екрана се намира предната камера с 8 MP, предоставяща снимане на Full HD видео с 30 фрагмента в секунда, както и датчиците за непосредственост и осветеност.

На гърба на смарт телефона е ситуирана двойната камера на BlackBerry KEY2 – 12 MP, с отвор на блендата от f/1.8 + 12 MP, с отвор на блендата от f/2.6, дружно с двойната LED мълния, която излъчва два тона на светлината – топъл и леден. Камерата се характеризира с HDR функционалност и снимане на 4К видео с 30 фрагмента в секунда, снимане на портретни изображения с резултат за дълбочина, както и функционалност за сканиране. Друга функционалност разрешава снимането на изображения, които да бъдат съхранени непосредствено в заключена папка на смарт телефона – Locker.

От компанията залагат на сигурността и поверителността на данните в смарт телефона, като потребителите разполагат с функционалността Privacy Shadе, с която може да се вижда единствено част от екрана, до момента в който останалата е затъмнена. Функцията дава повече надзор на потребителя във връзка с наличието, което се пресъздава на екрана. KEY2 разполага с ново приложение за предпазване на персонални данни (Locker), както и браузер Firefox oт Mozilla, който автоматизирано изтрива данните от сърфирането. Цялата операционна система предстои на мониторинг и усъвършенстване от приложението DTEK Security, вградена от BlackBerry.

Функцията BlackBerry HUB дава опция всички вести и известия да се пресъздават в едно приложение, без значение дали става дума за имейли, известия от обществени медии, позвънявания или вести от календара на смарт телефона.

BlackBerry KEY2 е оборудван с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 660, построен по 14-нанометрова архитектура, и графичен процесор Adreno 512, които обезпечават бърза работа с устройството. Батерията на смарт телефона е от 3500 mAh, с функционалност за бързо зареждане с 18W, което обезпечава работа до 2 дни с едно зареждане на смарт телефона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР