А1 спечели първото място в категория Телекомуникационни и комунални услуги

...
А1 спечели първото място в категория Телекомуникационни и комунални услуги
Коментари Харесай

A1 с първа награда от конкурса „ИТ проект на годината”

А1 завоюва първото място в категория „ Телекомуникационни и комунални услуги ” на влиятелните награди „ ИТ план на годината ”, проведени от ICT Media и Computerworld България. Телекомът бе отличен за своята платформа A1 Security Cloud, която сплотява набор от услуги в изцяло решение за осведомителна сигурност на бизнеса.

Наградата бе връчена на Михаил Семерджиев, старши управител „ Фиксирани услуги ” в направление „ Маркетинг ”, от Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията.



„ Тази премия е доста скъпа за нас, защото отличава напъните на А1 в извънредно значима област от бизнеса ни – ICT решенията за корпоративни клиенти. A1 Security Cloud е единствено една от всички сложни услуги в региона на телекомуникациите, осведомителните технологии, бизнес приложенията и систематичната интеграция, които предлагаме. Стратегията ни е да се наложим като желан ICT сътрудник на бизнеса в България и с всички осъществени досега планове дръзвам да настоявам, че съумяваме ”, показа Михаил Семерджиев на церемонията по награждаването.

Създаването на платформата е подбудено от непрекъснато възходящия размер от данни, риска от кражба и инцидентно откриване на сензитивна информация, увеличението на преносимостта на данните, подвижността на чиновниците и глобите за неспазване на строгите правила за отбрана на данните.

Целта на A1 Security Cloud е да предложи сигурна цифрова среда, която ще разреши на фирмите у нас да се съсредоточат напълно върху своето бизнес развиване, без да губят ненужно време и изпитание за справяне с хакерски атаки, предпазване на данни и преносимост на информация.

Използвайки A1 Security Cloud услуги бизнесът в България може да разчита на високотехнологично решение, предоставено на правилото „ като услуга ” с месечни заплащания без нужда от забележителна инвестиция в инфраструктура и софтуерни лицензи. За първи път в България се оферират софтуерните артикули на реномирани в сектора компании, като McAfee и Forcepoint, посредством облачно основана инфраструктура, конфигурирана в професионален център за данни на А1 България.

Конкурсът „ ИТ план на годината ” се организира за петнадесета поредна година от ICT Media и Computerworld България. Целите на самодейността са да открои най-значимите ИТ планове през миналите 12 месеца, да разпространява опита на българските организации в построяването на осведомителни решения и да даде информация за мащабите на потребление на ИТ у нас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР