А1 предоставя персонализирани плейлисти, с уредени авторски права за излъчваното

...
А1 предоставя персонализирани плейлисти, с уредени авторски права за излъчваното
Коментари Харесай

Три месеца безплатно Дигитално радио от А1 и Медиа 35 за бизнеса

А1 дава персонализирани плейлисти, с уредени авторски права за предаваното наличие, с цел да помогне на бизнеса Предложението включва богат избор от спомагателни варианти, в това число правене на рекламни анонси за радиопрограмата в обектите на клиентите
А1 предлага оферта, ориентирана особено към притежателите на заведения, хотели и други търговски обекти, които могат да употребяват музика за основаването на приятна атмосфера за своите клиенти. Хотелиерският и ресторантьорският отрасъл са измежду най-засегнатите от пандемията от COVID-19, защото бяха принудени да затворят изцяло, а туристическият поток още е надалеч от равнищата преди рецесията.

В тази обстановка А1 предлага промоционални условия за Дигитално радио. Бизнес клиентите, които се абонират за услугата за 12 месеца, ще получат първите 3 месеца гратис. Специализираната услуга на А1 взема решение една от компликациите, с които притежателите на хотели, заведения за хранене и търговски обекти се срещат, когато желаят да конфигурират озвучаване за по-добра атмосфера за своите гости.

Уреждането на легалното лъчение е предизвикателство и изисква лицензиране към разнообразни организации за групово ръководство на права. С услугата Дигитално радио, този комплициран развой се поема напълно от екипа на А1 и Медиа 35. Това освен оказва помощ на бизнеса, само че и подсигурява отбраната на авторските права на създателите.

Услугата се предлага в два разновидността: с включена музикална стратегия и реклами за лъчение на събития, концерти и услуги, или единствено с музика. Щом бизнес клиентът избере проект, екипът на Медия 35 има ангажимент да извърши цялата разработка и апаратура сред 5 и 10 работни дни, според от сложността на съответния обект.

Технологията, която употребява услугата Дигитално радио от А1, разчита на разпространение посредством стрийминг. Тя е налична посредством платформата URBO, в партньорство с Медиа 35, и не се въздейства от стабилността на интернет връзката. Собствениците на бизнеса могат да прибавят и спомагателни варианти, с които да подобрят още повече прекарването на своите посетители. А1 предлага създаване и ръководство на стратегия с анонси, излъчвания или други програмни детайли. Екипът на телекома е подготвен да спомага и с продуцирането на фирмени излъчвания, служебни известия, подкасти и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР