А1 получи поредно признание за успешни комуникации – Илияна Захариева,

...
А1 получи поредно признание за успешни комуникации – Илияна Захариева,
Коментари Харесай

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

А1 получи следващо самопризнание за сполучливи връзки – Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни комуникации” на телекома, бе отличена с наградата „ Успешни връзки и ребрандиране” в категория „ Телекомуникации” по време на Годишните награди на сп. Business Lady.
Наградата бе връчена от Велик Занчев, заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и известията, за сполучливата информационна акция, обвързвана с ребрандирането на първия мобилен оператор у нас. Мтел стана А1 в края на май, само че комуникирането на целия развой по промяна на името започва още през 2017 година.
„ Успешното ребрандиране на нашата компания беше обвързвано не просто с преименуването на Мтел. А1 не е само новото име на първия мобилен оператор у нас – то е знак на високо равнище на обслужване, обезпечено качество на услугите, усъвършенствано другарство с клиентите, по-лесен достъп до актуалните технологии в цифрова епоха, в която живеем. Комуникирането на всичко това беше предизвикателство и тази премия ме кара да имам вяра, че сме на верния път”, показа Илияна Захариева.
Наградите на списанието се връчват за седми път у нас, като задачата им е да отбележат приноса на българската делова жена в разнообразни категории, давайки публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал. По традиция събитието сплотява персони от бизнес средите, политиката, културата и сътрудници на сп. Business Lady. Тази година уредниците отличиха общо 19 бизнес дами в 12 категории от публичния живот, бизнеса и медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР