А1 получи поредно признание за своя иновативен подход и приноса

...
А1 получи поредно признание за своя иновативен подход и приноса
Коментари Харесай

А1 спечели четири отличия на b2b Media Awards

А1 получи следващо самопризнание за своя новаторски метод и приноса си към обществото по време на влиятелните b2b Media Awards. Компанията победи в категориите „ Инвеститор с визия” и „ Иновация в маркетинга и ПР сферата”, и се подреди на второ място в „ Технологична иновация на годината” и „ Бизнес план на годината”.

„ Изключително горда съм, че напъните, които поставяме, не остават незабелязани. Последните резултати от изследването на „ Еделман Тръст Барометър” 2018 година демонстрират, че 72% от хората имат вяра на фирмите, в които работят, а технологиите остават секторът с най-голямо доверие (75%). Това е двойно самопризнание, само че и огромна отговорност за компании като нашата и ние се стараем да оправдаем упованията всеки ден. Като софтуерна компания, осъзнаваме ролята си за повишение доверието на обществото към технологиите и работим непрестанно за това да ги създадем налични, комфортни и потребни.”, показа по време на церемонията Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни комуникации” в А1.

Първото място в категорията „ Инвеститор с визия” бе присъдено на А1 за цялостния развой по ребрандинга на компанията през предходната година. Промяната беше обвързвана освен с въвеждането на нова образна еднаквост, а и с нов метод в обслужването на клиентите, с предлагането на нови, новаторски услуги и стартирането на нови обществено виновни планове. Доказателство за достиженията на компанията е и поддържането на постоянен растеж във финансовите индикатори към този момент трета година.

Илияна Захариева получава първа премия в категорията „ Инвеститор с визия ” на b2b Media Awards.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР