А1 получи поредно признание за своето ребрандиране – компанията бе

...
А1 получи поредно признание за своето ребрандиране – компанията бе
Коментари Харесай

A1 с първа награда от конкурса Компания на годината

А1 получи следващо самопризнание за своето ребрандиране – компанията бе отличена за ефикасни връзки в категория „ Телекомуникации ” от влиятелните награди „ Компания на годината ” на списание Business Lady.

„ Ребрандирането беше огромно предизвикателство за нас и съм доста благополучен от резултатите, които постигнахме. Успяхме да надхвърлим всички упования и единствено 2 месеца след ребрандирането на процедура всички знаеха, че към този момент сме А1. Наградата е за всички сътрудници от А1, които направиха това допустимо и които не престават да дават най-хубавото от себе си всеки ден. За нас ребрандингът не е просто промяна на лого и име – това е премеждие, което стартира доста преди ребрандирането и продължава дълго по-късно ”, показа Симеон Донев, член на УС и старши шеф „ Маркетинг ” на А1.

През предходната година компанията мина през най-мащабната смяна в своята история. Основното предизвикателство беше не просто да се смени името и образния образ с идването на А1, а да се наложи нов стандарт на телеком пазара – с нови услуги в бранша, с високо равнище на експертиза и с по-добро потребителско обслужване. Позиционирането на марката А1 не беше еднократен акт, а повсеместен развой, който продължава и до през днешния ден с непрекъснат блян към рационализиране и възстановяване.

Измеренията на плана изискваха и по-специален метод в информационно отношение. Новият бранд беше показан с огромна рекламна акция, серия от обичайни и нетрадиционни материали в медиите, изявления в обществените мрежи, специфични събития и редица начинания, компанията съумя да доближи до всички целеви групи и да наложи новия бранд А1. За къс интервал от време новото име беше припознато и стана разпознаваемо за всеки в България.

Целта на „ Компания на годината ” е да се даде публичност на положителните бизнес практики, да се разпространява сполучливата промишленост в международен и местен мащаб, да се концентрира публичното внимание върху новаторски и настоящи модели за ръководство на бизнеса и компанията, като по този метод се насърчи предприемачеството измежду българската общност. A1 е обичаен победител в състезанието. През предходната година телекомът бе отличен с наградата „ Грижа за обществото и потребителски метод ” в неговото четвърто издание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР