А1 получи две отличия от престижния конкурс Employer Branding Awards

...
А1 получи две отличия от престижния конкурс Employer Branding Awards
Коментари Харесай

A1 с две отличия от престижните Employer Branding Awards 2019

А1 получи две оценки от влиятелния конкурс Employer Branding Awards 2019, който се провежда от b2b Media и отличава сполучливите работодатели в страната. Компанията беше наградена с първо място в категория „ HR тактика на годината” за всички начинания с и за чиновниците в процеса на своето ребрандиране. В категория „ HR технология на годината” А1 получи второ място за множеството цифровите форми за образование, въведени от компанията през последната година.
През 2018 година телекомът смени досегашния си бранд и стана А1. Освен промяна на логото и името, ребрандирането включваше и доста промени и усъвършенствания, касаещи услугите към клиентите и тяхното прекарване. Основна роля в триумфа на ребрандирането имаха чиновниците, които свършиха изключителна работа в доста къси периоди и реализираха забележителни резултати. Сред аргументите за тяхната ангажираност е цялостният план за подобряването изискванията на работа на чиновниците, повишение тяхната задоволеност от компанията като шеф и ангажирането им в процеса по промяна. В резултат на това, А1 към този момент е измежду най-разпознаваемите марки в България, а клиентите могат да се възползват от доста нови услуги и благоприятни условия, които да вършат живота им в цифровата епоха по-приятен и елементарен.
Непрекъснатото учене и развиване на чиновниците са измежду водещите правила на А1. Следвайки тактика за обезпечаване на повече благоприятни условия посредством нови технологии, А1 вкара нова цифрова стратегия за образования, която да подкрепи чиновниците в развиването и повишението на квалификацията им, като насърчи ученето и го направи налично когато и да е и от всяко устройство. Проектът е ориентиран към всички близо 4 000 чиновници на А1, като всички те имат достъп до онлайн обучителната платформа и курсовете в нея, което пести време и запаси за А1 и чиновниците.
Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и персони за достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на марката, за който работят. Основен фокус на състезанието са нововъведенията в ръководството на гениите и новите сполучливи тактики в HR.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР