A1 обяви началото на продажбите на ново атрактивно устройство от

...
A1 обяви началото на продажбите на ново атрактивно устройство от
Коментари Харесай

А1 включва новия Samsung Galaxy A41 в портфолиото си от устройства

A1 разгласи началото на продажбите на ново атрактивно устройство от Samsung. Samsung Galaxy A41, сходно на останалите устройства от А-серията на южнокорейския производител, подчертава на положителното съответствие на цената по отношение на качеството. Смартфонът е разполагаем в магазините на А1 и онлайн на А1.bg. Той се явява като самобитно продължение на модела Samsung Galaxy A40, който А1 също предложи на своите консуматори. В настоящия модел на Samsung обаче се следят редица усъвършенствания, които го отличават доста.
Първото нещо, което ще направи усещане, са размерите на устройството. Неговият 6,1-инчов екран е по-голям от този на предшественика му. Разбира се, той продължава да употребява най-съвременната технология sAMOLED, с помощта на което предлага наситени цветове и добър контрастност във Full HD+ качество.
Може би най-забележителното усъвършенстване обаче е новото за A-серията на Samsung систематизиране на датчиците на главната камера. В Samsung Galaxy A41 те са общо 3 на брой, разпределени на правилото: 48 MP (широкоъгълен сензор), 8 MP (ултраширокоъгълен сензор), 5 MP (сензор за фокус на живо). Любителите на селфитата ще се радват да научат, че това устройство има и прецизна 25-мегапикселова предна камера. С помощта на всичко това, закупилите този Samsung ще си подсигуряват часове занимания с новата си облага.
Прави усещане и издръжливата батерия на устройството. Тя има потенциал от солидните 3500 mAh, като поддържа и функционалност за бързо зареждане. Бързо е и сканирането на пръстовия отпечатък, защото датчикът на този модел е вграден в екрана на устройството. Във вътрешността му е прикрит още 8-ядрен процесор MediaTek MT6768.
По отношение на паметта Galaxy A41 също има какво да предложи. Общото място за предпазване е от 64GB, а оперативната памет – 4GB. Това обаче е единствено част от цялата история, защото паметта на този смарт телефон може елементарно да бъде разширена със закупуването на microSD карта. При това състояние спомагателната памет може да доближи до забележителните 512 GB.

Възможността за разширение на паметта на Samsung Galaxy A41 е изключително значима вест за феновете на видеоигрите. Това устройство може да се похвали с Game Booster – функционалност, основана на изкуствен интелект, за възстановяване на представянето на процесора при играене на игри. За страхотното гейминг прекарване оказва помощ и технологията Frame Booster. Тя дава отговор за графичните изображения, като добавя пропуснатото с виртуални изображения сред фрагментите. Резултатът от тези две неща са графика във високо качество и игри без засечки.
Цената на Samsung Galaxy A41 стартира от 11,99 лв. на месец или 219,99 лв. в брой, ако бъде закупен с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР