А мериканският президент Джо Байдън подписа закона за новия пакет

...
А мериканският президент Джо Байдън подписа закона за новия пакет
Коментари Харесай

САЩ дават 1900 милиарда долара срещу коронакризата

А мериканският президент Джо Байдън подписа закона за новия пакет от ограничения на стойност 1,9 трилиона $, предопределени за подкрепяне на американците и стимулиране на потърпевшата от коронакризата стопанска система, съобщи Българска телеграфна агенция.

Доминираната от демократите Камара на представителите в Конгреса даде окончателното си утвърждение за законопроекта през вчерашния ден, осигурявайки на президента демократ доста значима победа в първите месеци от ръководството му.

"Това историческо законодателство има за цел да възвърне гръбнака на тази страна ", съобщи Байдън преди да постави подписа си под законопроекта, трансформирайки го в закон.



Президентът подписа мярката преди планувано в праймтайма по-късно довечера негово послание във връзка навършването на една година от въвеждането на ограничаващи ограничения поради ковид.

Първоначално подписването беше планувано за петък, само че шефът на канцеларията на Белия дом Рон Клайн сподели, че то е било изтеглено по-рано, откакто законопроектът дошъл в президентството през миналата нощ. "Искаме да действаме допустимо най-бързо ", означи Клайн в Туитър.

В проекта са планувани 400 милиарда $ за директни заплащания от по 1400 $ за множеството американци, 350 милиарда $ помощ за щатски и локални органи на властта, разширение на данъчните отстъпки за развъждането на деца и повече финансиране на разпределянето на ваксини против ковид-19.



Говорителката на Белия дом Джен Саки сподели, че жителите могат да се чакат в банковите си сметки директните вноски за самостоятелните помощи от този уикенд.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Водещи--> --> Не пропускай - Здравейте, пристигам за капещата чешма.... - Но нашите чешми са изрядни. - Как, не сте ли семейство Иванови? - Не, преди три месеца купихме… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова е доказано през днешния ден на среща в МоскваПринцеса Виктория, която е на 43 години, е престолонаследничка36-годишният народен представител от Тюрингия Марк Хауптман отхвърля обвинениятаАнализът демонстрира действителни доказателства за успеваемостта на ваксинатаКОД е бариерата пред розовата революционна вълна.Каква е повода за скарването на фамилиите, вижте този петък, от 21:00 ч. по NOVAКакво би трябвало да направи възрастният човек, когато се качи в такситоКакво отбелязва в настояването си държавният главаНай-високата смъртност се отбелязва в ЙеменГледайте новия епизод на престъпната поредност този петък от 22:00 ч. по NOVAПринц Уилям сподели, че не е приказвал с по-малкия си брат Хари, само че увери, че английското кралско семейство не е расисткоМедикаментът е навлязъл в последния стадий на процедурата за одобряванеПроектът ще се разисква с бизнеса и синдикатите на съвещание в понеделникСобственици на заведения и магазини показаха недоволствоСпоред българското законодателство такава заповед се издава от прокуратурата и не предстои на правосъден надзор за преценка основателна ли е тяТя споделя, че е пристрастена към негоОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР