Моделката Глория Петкова очаква първото си дете! Красавицата, която нашумя

...
Моделката Глория Петкова очаква първото си дете! Красавицата, която нашумя
Коментари Харесай

Моделката Глория Петкова от Вип Брадър е БРЕМЕННА! СНИМКИ:


Моделката Глория Петкова чака първото си дете! Красавицата, която нашумя с присъединяване си във „ Вип Брадър “ преди две години, е сгодена и напълно скоро ще се омъжи за бащата на бебето.

е бременна в петия месец. Полът на бебето към този момент е прочут, само че тя няма желание да го разкрива към този момент.

Моделката призна, че бременността не била планувана и станала инцидентно.

Риалити звездата е безапелационна, че ще роди в България, защото има доверие на родните медици. През множеството време с годеника й живеят в чужбина.
Глория пусна фотоси в обществените мрежи
Глория си купила булчинска рокля още преди да забременее. Но се надява да успее да влезе в нея, когато пристигна сватбата.

Глория Петкова е измежду най- съумелите ни модели в чужбина. У нас се прочу най- към този момент с колоритното си присъединяване във „ Вип Брадър “. Докато беше в къщата, моделката се изпокара грубо с фолк певицата Емануела.

Оказа се, че майките им се познават от доста време. Но вместо това да ги сближи, всяка се постара да изкара по някоя „ кирлива риза “ на другата. Емануела даже беше решена да съди Глория след шоуто поради обидни квалификации. В последна сметка, до дело по този начин и не се стигна.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР