Да спестим време и пари в търсенето на лекарства и

...
Да спестим време и пари в търсенето на лекарства и
Коментари Харесай

Да спестим време и пари в търсенето на лекарства и здравни продукти!

Да спестим време и пари в търсенето на медикаменти и здравни артикули!

Цените на медикаментите са един от проблемите на всяко домакинство, който става изключително настоящ по време на грипни епидемии и безкрайните зимни настинки. В такива случаи, човек отива в най-близката аптека и купува каквото предложи фармацевта или пък каквото е предписал лекаря. В доста случаи обаче е належащо да вършим сметка и на парите си. Това се отнася изключително да случаите, когато купуваме лекарства всеки месец или пък сметката е много „ солена “. По-младите хора вършат информация за цените в уеб страниците на другите аптеки, а по-възрастните хора вършат своята инспекция на място – обикаляйки няколко квартални аптеки.

Към днешна дата обаче към този момент има уебсайт, който прави съпоставяне на цените на медикаментите и здравните артикули. С доста малко старания човек намира търсеното лекарство или здравен артикули, а по-късно вижда цената му в другите аптеки. Изненадващо се оказва, че разликите в цената на един и същи артикул варира от няколко стотинки до повече от 10 лв..

Наличието и потреблението на www.lekarstva.top икономисва време (с лесното търсене на артикули и неналичието на нужда от отваряне на уеб страниците и ценовите листи на другите аптеки), само че по този начин също икономисва и пари. Единственото изпитание, което човек би трябвало да направи по-късно, е да откри най-близката аптека с най-ниска цена на търсения артикул и да я посети или още по-лесно – да поръча доставка у дома, която над избрани суми е безвъзмездна. Информацията на уеб страницата е достоверна и се актуализира непрекъснато, което е още една гаранция да намерите търсеното бързо и на най-хубавата допустима цена.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР