Цели три сериозни музикални изкушения очакват пловдивчани на тепетата тази

...
Цели три сериозни музикални изкушения очакват пловдивчани на тепетата тази
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, слушайте Музикален трибой в Пловдив

Цели три съществени музикални изкушения чакат пловдивчани на тепетата довечера.

Атрактивно съветско музикално шоу още веднъж гостува на върха на Бунарджика. Руската група с диригент маестро Михаил Турецкий ще пее и танцува гратис от 17 ч. под паметника на Альоша.

С хора идва и дамската групировка Soprano, с която дружно ще предложат на публиката същински музикален спектакъл със лична истинска постановка, певческо, актьорско и хореографско майсторство.

Концертът е част от международното турне на " Хорът на Турецкий ", което минава през площадите на десетки европейски и азиатски столици и огромни градове - Париж, Мадрид, Любляна, Виена, Братислава, Ташкент и други

Тази вечер от 20 часа пък на лятна сцена " Орфей " забива паметната група " Б.Т.Р ". В двучасовия сет, с изключение на най-големите шлагери на музикантите, публиката ще има опция да чуе и нови песни от идния албум на " Б.Т.Р. ". Сред тях е и парчето " Пъзел ". Концертът е част от програмата на XX Панорама на комедиите " Завеса под звездите " 2021, която се реализира с поддръжката на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година.

Пловдивският ретроавтомобил „ Рокни Студебейкър” от 1933 година се качва на сцената в премиерния театър на Русенската опера „ Царицата на чардаша”. Представлението е от 20 часа на сцената на Летния спектакъл. Действието в оперетата на Имре Калман се развива в Будапеща преди началото на Първата международна война. Разказва за любовта на младия Едвин и танцьорката Силва Вареску.

Автомобилът е на ръководителя на пловдивския Ретроклуб Дончо Дончев. Студебейкърът е взел участие в 7 игрални кино лентата, като „ Изток-Запад” с Катрин Деньов и „ Последният стопанин на Балканите”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР