Крис Браун явно се завръща към старите си пороци. Преди

...
Крис Браун явно се завръща към старите си пороци. Преди
Коментари Харесай

Крис Браун обвинен в ново посегателство към жена

Крис Браун очевидно се завръща към старите си пороци. Преди няколко дни изпълнителят е бил упрекнат, че е блъснал жена пред дома си в Лос Анджелис след къс спор. Полицията е била извикана на адреса му в 7:30 сутринта на 18 юни, когато двама души са се карали. За момента управляващите не удостоверяват дали упрекнатият е Браун, само че от TMZ настояват, че това е точно той.

Полицаите на място са написали отчет за физическо принуждение и са го предали за разглеждане в прокуратурата на Лос Анджелис. Засега обаче няма арести. И до момента в който нито един от обкръжението на Браун не разяснява непосредствено обвиняванията, той разгласява забавно известие в обществените мрежи, което почитателите му незабавно сметнаха, че е отговор на обстановката. В своята история в Instagram Крис съобщи, че изказванията на дамата за принуждение са неистина и всеки, който им има вяра би трябвало да промени мнението си.

Браун обаче мъчно ще почисти името си единствено с едно известие в обществените мрежи. Той има дълга история с принуждение над дами и в листата му попада даже Риана. През 2009 година, когато двамата реализатори имат връзка, барбадоската хубавица става жертва на побой тъкмо преди премиите " Грами ".

Тя завежда дело против някогашния си, чийто резултат е пет години пробация за Браун, откакто той се признава за отговорен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР