жеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които

...
жеси Джей най-накрая се реши да проговори за проблемите, които
Коментари Харесай

Джеси Джей разкрива проблемите си с гърлото

жеси Джей най-сетне се реши да проговори за проблемите, които изпитва с гласа си. 33-годишната изпълнителка разгласява известие в Instagram, където изясни за неприятностите с гърлото си, които са ѝ попречили да пее, написа slava.bg.

Заедно с написаното, Джей показа и видео, на което пее с невисок глас, което е трябвало да изпрати и на терапевт по речта като част от продължаващото ѝ възобновяване. Звездата съобщи, че първата ария, която се е пробвала да изпее след началото на проблемите, е била I Want Love, като това я е докарало до сълзи. „ До този ден нямах опция да запея нито една ария, тъй като изпитвах невероятна болежка. Хора, много е мъчно да не пея. Това безусловно е моят живот и моето благополучие “, стартира известието си Джей.

Тя изяснява, че при започване на годината е почнала да изпитва признаци, които по-късно били свързани с киселинен рефлукс. Болестта е взела превес освен върху гласа на изпълнителката, само че и върху цялостното ѝ здраве. „ През февруари започнах да усещам горене в цялото гърло непрекъснато. Игнорирах го за някакво време, защото помислих, че е просто отмалялост от пеенето. Когато отидох на обзор, ми споделиха, че имам големи възли, тъй като съм траяла да пея “, споделя още Джеси.

Според лекарите, киселинният рефлукс може да е бил породен от стероидите, които са били дадени на звездата като лекуване на ушна зараза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР