Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около

...
Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около
Коментари Харесай

Играч на Реал Мадрид: Нямам никаква представа къде ще продължи кариерата ми

Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас разяснява значими тематики към бъдещето си и националния тим на Испания. Браим се появи пред публицисти на гала, извършена в символ на почитание към спортисти от Малага, които ще се явят на Параолимпийските игри през лятото и съобщи, че е удовлетворен от развиването си и скоро чака да бъде извикан за мъжкия народен тим на „ Ла Фурия “.

Полузащитникът на Реал Мадрид, който бе предан чартърен в Милан през предходната акция, е уверен, че Испания ще се класира за идната фаза на Евро 2020, тъй като е „ доста добър тим, на който му липсва малко шанс “.

Браим Диас евентуално ще бъде част от тима на Испания на Олимпийските игри в Токио, въпреки селекционерът Луис де ла Фуенте към момента да не е оповестил финалния лист с играчи. „ За мен е една фантазия да бъда на Олимпиадата, чакам да ме повикат, в случай че не – ще бъда сюрпризиран “, сподели той.

Той разяснява и бъдещето си, като съобщи, че не е наясно какво ще бъде то: „ Доволен съм с всичко претърпяно досега. Реал Мадрид и Милан са доста огромни тимове, само че истината е, че за момента нямам концепция къде ще продължа. Очаквам скоро да схвана. Бях благополучен в Мадрид и съм доста благополучен в Милано, където постигнахме огромната си цел. Ще забележим какво ще се случи “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР