Властите в Португалия вероятно ще оповестят в четвъртък поради скок

...
Властите в Португалия вероятно ще оповестят в четвъртък поради скок
Коментари Харесай

Лисабон вероятно под нова COVID блокада заради скок на новозаразени

Властите в Португалия евентуално ще оповестят в четвъртък заради скок на новозаразени, съобщи AP. От съвсем 1500 нови случая на COVID-19, обявени в сряда в Португалия, две трети са от района на Лисабон.

Припомняме, че столицата бе под обсада от 15:30 ч. локално време на 18 юни 2021 година, до 6:00 ч. на 21 юни 2021 г . През уикендите пътуването до и от Лисабон е неразрешено. Широкият район на Лисабон включва общините Almada, Amadora, Barreiro, Loures, Moita, Montijo, Odivelas, Oeiras, Palmela, Seixal, Setúbal, Vila Franca de Xira, Lisboа, Cascais, Sintra, Sesimbra и Alcochetе. Няма смяна в режима на влизане в Португалия . Новият растеж на инфектираните в Португалия се регистрира по-малко от месец, откакто подвластната от туризма Португалия се отвори за туристи от Европейски Съюз и Англия .
 Лисабон под обсада за три дни
Лисабон под обсада за три дни

За да се защищити останалата част от страната от разпространяване на болестта

Експертите считат, че повишаването на случаите на COVID-19 в Лисабон се дължи на " Делта " разновидността, като в към 70 % от инфекциите е засечен той.

За да се оправи с вълната, Португалия форсира имунизацията на по-млади хора , защото от към 29% от популацията, които са били изцяло имунизирани, множеството са по-възрастни или по-уязвими хора. Всички на възраст над 18 години могат да могат да се записват за имунизация от 4 юли.
 Влизаме в Португалия без карантина
Влизаме в Португалия без карантина

Новите разпореждания влизат в действие от 31 май
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР