Изложба-ревю на тема „Античност и съвремие“ представиха учениците от Професионална

...
Изложба-ревю на тема „Античност и съвремие“ представиха учениците от Професионална
Коментари Харесай

Ученици представиха антична мода на Римския стадион

Изложба-ревю на тематика „ Античност и съвремие “ показаха учениците от Професионална гимназия по кожени произведения и текстил „ Д-р Иван Богоров “ на Римския стадион.Темата бе съобразена с местоположението на събитието.



Моделите, които бяха показани на ревюто, са основани от ученици на гимназията с шеф Михаил Казанджиев.Самите манекени, които дефилираха на самобитната антична сцена, също са възпитаници в Професионална гимназия по кожени произведения и текстил „ Д-р Иван Богоров “, намираща се в регион „ Северен “.

Акцентът на стилното събитие бе гръцката мода.



Със своите умения и положени старания в подготовката на моделите, учениците показаха образно наученото в търсени специалности на пазара на труда като „ Производство на кожени произведения “, „ Обувно произвеждане “, „ Шивачество “ и „ Компютърно десениране “.Тениските, демонстрирани от манекените, бяха с термощампи и ръчно рисувани в часовете по изобразително изкуство.



Представена бе и галерия от картини и кожени изделия-портмонета и ключодържатели, направени от възпитаниците на гимназията през актуалната година.

„ Изключително съм признателна и горда от моите сътрудници за прелестно свършената работа, както и на надарените и неуморни деца от нашето учебно заведение “, сподели Кремена Александрова-временно изпълняваща длъжността шеф на ПГКИТ „ Д-р Иван Богоров “.

Сред гостите на събитието бе заместник-кметът на регион „ Северен “ доктор Красимир Асенов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР