Рокадите в Гласът на България няма да спрат само до

...
Рокадите в Гласът на България няма да спрат само до
Коментари Харесай

Рокадите продължават! Махнаха Павел и Венци от Гласът на Бъ...

Рокадите в " Гласът на България " няма да спрат единствено до журито, а ще паднат главите и на Павел и Венци Венц, които до момента бяха водещи на шоуто. Изненадващият избор за нов водещ е музикантът и артист Иван Тишев.

Той е добре прочут на феновете с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, неистини и музика”. Завършил музикалното учебно заведение “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и силата си най-много на музиката – свири, продуцира и написа песни - за себе си и за свои сътрудници. След триумфа и славата, които реализира с присъединяване си в “Революция Z”, той печели още почитатели и с ролята си на Дидо в уеб сериала „ Не по този начин, брат “.

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът на България” е огромна наслада и следващото предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам самообладание да се срещна с всички надарени и гласовити реализатори, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че дружно ще подарим доста изненади и свежо въодушевление на зрителите”, разяснява Иван Тишев.



Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и ухилен V-REPORTER и водещ на цифровата графа „ Гласът зад кадър “. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще показва авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в формалния уебсайт: glasat.btv.bg и Фейсбук страницата на предаването.

„ Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има доста занимателни моменти, както с новите треньори – DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които доста много одобрявам, по този начин и с претендентите за купата “Глас на България”, които пък нямам самообладание да видя и опозная”, сподели с неспокойствие Алекс Петканова.

Сезон 2021 на „ Гласът на България “ започва през есента с цели три нови треньорски попълнения и нов водещ в лицето на синеокия Иван Тишев. В паметните червени кресла към този момент са подготвени да се настанят звездните DARA, Любо Киров и Галена, които дружно с трикратния притежател на треньорската корона - Иван Лечев, ще оформят новия наставнически състав, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР